Haberler

Motosikletin Çarptığı Üniversiteli Hülya 5 Gündür Komada! Sürücü İse Serbest

Güncelleme:

Adana'da yolun karşısına geçerken motosikletin çarptığı üniversite öğrencisi kız komaya girdi. Motosiklet sürücüsü serbest bırakılınca ailenin acısı ikiye katlandı.

Adana'da yolun karşısına geçerken motosikletin çarptığı üniversite öğrencisi kız komaya girdi. Sürücünün serbest bırakılması ise ailesinin tepkisine neden oldu.

AĞIR YARALANDI

Edinilen bilgiye göre, olay Çukurova ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi'nde meydana geldi. Çukurova Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği 3. sınıf öğrencisi olan aynı zamanda da AB öğrenci değişim programı kapsamında Stockholm Üniversitesi öğrencisi olan 22 yaşındaki Hülya Seren Kaya, geçen hafta sonu ablası ve arkadaşlarıyla birlikte yaya olarak Turgut Özal Bulvarı'nda karşıdan karşıya geçmek istedi. Kaya tam kaldırıma çıkmak üzereyken Serhat A.'nın kullandığı motosikletin çarpması sonucu ağır yaralandı.

UYUTULUYOR

Hülya Seren Kaya, ablası ve arkadaşlarının çağırdığı ambulans ile Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan ve komaya giren Kaya, doktorlar tarafından uyutuldu.

MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ SERBEST BIRAKILDI

Bu arada, gözaltına alınan motosiklet sürücüsü Serhat A. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Hülya Seren Kaya'nın babası Kenan Kaya ise karara tepki göstererek "Benim kızıma kaldırıma çıkmak üzereyken çarpan ve onu komaya sokan sürücü şimdi aramızda geziyor. Benim kızım 5 gündür hayatta kalma mücadelesi veriyor. Ancak sürücü serbest. Bu nasıl bir adalet anlamıyorum. Benim mücadelem bu kızımın başına geldi başka Hülyaların başına gelmesin mücadelesi. Üniversite öğrencisi kızım şimdi hastanede komada yatıyor bunun hesabını kim soracak." dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çukurova Üniversitesi Kenan Kaya Güzelyalı 3.Sayfa Güncel Haberler

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Bakmadan Geçme

Survivor'da dün akşam kim elendi? Survivor Nagihan elendi mi? 21 Mayıs Survivor'a kim veda etti? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 21 Mayıs Survivor elenen isim! Resmi Gazete bugün (21 Mayıs) kararları neler? Romanyalılara Türkiye vizesi kalktı! Resmi Gazete atama kararları 2024! Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

500

Yorumlar (9)

Spion:

Adalet mi? Nerede? Türkiyede mi? Ne hukuk, ne de Adalet var bizim türkiyede. Bi tek bisey gecer türkiyede, o da PARA. Zengin dir cocuk. Parayi basmistir babasi

6
1
yanıtYanıtla
ggg:

kız sağına soluna bakmadan yola atlıyor kaza olunca sürücü suçlu hadi yaa iz siz akıllısınız dimi cicişler. çok şükür adalet yerini bulmuş adamcağız boşuna içeri girmemiş

yanıt0
yanıt0
CEM:

ENSAR VAKFI OLAYINDA NASIL HEMEN 500 YIL VERDİLER CEZAYI ÇÜNKÜ UCU AKP YE DOKUNUYOR AKP İSTEDİĞİ ZAMAN ADALET HIZLANIR NOKTA

3
3
yanıtYanıtla
MİSAFİR:

TÜRKİYEDE KESİNLİKLE VE ASLA ADALET YOK ADALET SADECE AKP DEN YANA AKP VE ADALET AKRABA ÜLKEDE KESİNLİKLE YOK

3
3
yanıtYanıtla
ahmet:

sürücü arkadaşa geçmiş olsun dikkatsiz bi kız yüzünden hapse girebilirdi

1
4
yanıtYanıtla
mmmm:

kız atlamasaydı yola sağına soluna baksaydı bunlar olmazdı.

2
2
yanıtYanıtla
ALLAH YARDIM ETSİN:

Burda önemli olan hatalı kim?trafik raporu bilirkişi raporu varsa kamera kayıtları önemli olan bunlar. yaya yaya geçidini kullanmış mı?sürücü kaç km hızla gidiyormuş?ışık ihlali var mı vs. vs. bir sürü soru?bunlar cevaplanmadan yorum yapmak doğru olmaz.

3
0
yanıtYanıtla
malkoçoğlu:

magandalardan bu ülkede maalesef hesap sorulmuyor.

0
1
yanıtYanıtla
ben...:

siz şaşırmışsınız ya kız karşıdan karşıya geçmeyi bilmiyor demekki hemen sürücüye atmayın suçu

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title