Haberler

MMO Konya Şube Başkanı Altun: "19 Mayıs aziz milletimizin gönlünde çok önemli bir yere sahiptir"

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Konya Şube Başkanı Aziz Hakan Altun, kutlu bir gün olan 19 Mayıs tarihinin milletin gönlünde önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Konya Şube Başkanı Aziz Hakan Altun, kutlu bir gün olan 19 Mayıs tarihinin milletin gönlünde önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle açıklama yapan MMO Konya Şube Başkanı Altun, "Aziz vatanımızın işgal edilerek parçalanmak istendiği, başkentinin düşman askerleri tarafından kuşatıldığı, açlığın, yokluğun, kargaşanın ve çaresizliğin egemen olduğu bir dönemde, Mustafa Kemal'in 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkması, ülkemizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin başlangıcı olmuştur. Bu tarihte başlatılan Anadolu direnişinin ortaya koyduğu özgürlük ve bağımsızlık arzusu, bugün de vazgeçilmez güç ve onur kaynağımızdır. Türk milletinin adeta yeniden doğduğu 19 Mayıs 1919 kutlu bir gündür ve aziz milletimizin gönlünde çok önemli bir yere sahiptir. Cumhuriyetimizi gençlere emanet eden Mustafa Kemal Atatürk, Samsun'a çıktığı günü de, Türk Gençliğine bayram olarak armağan etmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle, 19 Mayıs 1919'un 101. yıldönümünde aziz milletimizin ve Türk gençliğinin bayramını en içten duygularımızla kutluyor başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran, minnet ve rahmetle anıyoruz" dedi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs Konya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
title