Haberler

Türkiye'ye yönelik saldırı planı yapıyordu! "Çavre Gever" Suriye'de yakalanıp Türkiye'ye getirildi

Güncelleme:

MİT, terör örgütü PKK/KCK-PYD/YPG'nin sözde sorumlularından İpek Demir'i Suriye'de yakalayarak Türkiye'ye getirdi. "Çavre Gever" kod adlı terörist İpek Demir'in terör örgütüyle bağlantılı faaliyetlerde bulunduğu ve Türkiye'ye yönelik saldırı planları yaptığı belirtiliyor.

Son dönemde terör örgütüne art arda ağır darbeler indiren MİT, bu kez Suriye'de nokta bir operasyon gerçekleştirerek kritik bir ismi Türkiye'ye getirdi.

MİT'TEN TERÖR ÖRGÜTÜNE AĞIR DARBE

Terör örgütü PKK/KCK-PYD/ Ypg'nin sözde sorumlularından İpek Demir'i Suriye'de yakalayarak Türkiye'ye getirmeyi başaran MİT, operasyona ilişkin fotoğrafları da paylaştı.

TÜRKİYE'YE YÖNELİK SALDIRI PLANLARI YAPIYORDU

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre MİT, "Çavre Gever" kod adlı terörist İpek Demir'i Aynularap'ta düzenlediği operasyonla yakaladı.

2017'DE SURİYE'YE GÖNDERİLMİŞ

Türkiye'ye getirilen Demir'in, örgüte 2010'da Hakkari'de katıldığı ve yaklaşık 7 yıl Zap, Hakurk, Avaşin, Sincar bölgelerinde faaliyet yürüttüğü, 2017'de de terör örgütü tarafından Suriye'ye gönderildiği öğrenildi. Demir'in Türkiye'ye yönelik saldırı planları yaptığı öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

İpek Demir Türkiye Suriye YPG Kck PKK Suriye Güvenlik Terör Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (7)

haksız mıyım:

alınan duyumlara göre, yukarıdaki hainin yakalanması nedeniyle cehp/dem de 3 günlük yas ilan edilecekti. ancak tükürüğü ile milletimizi boğacağını söyleyen züğürdün belediyeyi kazanmış olmasının sevinci dolayısyla yas ilan edilmemiştir.

56
36
yanıtYanıtla
Ali Teke:

Son sarı torba olmamış , şükür etsin şimdilik , aldığı her nefes haram Şehitlerimizin kanında bogulacaksın Her gece kabusun olacağız

57
3
yanıtYanıtla
SMMM:

TİP OFSAYT

31
1
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

İflah olmayacak bir anlayış..

27
1
yanıtYanıtla
tugay celtek:

Gözel kaval çalar bu kavslimi canlarının sütlü gavalimi çal askim

2
0
yanıtYanıtla
İsmimi ne yapacaksın:

Çavre geber!

2
0
yanıtYanıtla
Uğur Dindar:

Buna öyle bir ceza verilsinki bu işi bidaha yapmaya kmse cesaret edemesin

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title