Haberler

Miniklerin "Ebru" Azmi

Güncelleme:

17 Ağustos İlköğretim Okulu, büyük katılımla ebru sergisini açtı.

Açılışa Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı, Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Filiz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cansız, Halk Eğitim Müdürü Sadık İskender, Milli Eğitim Şube Müdürleri Abdurrahman Kayabaş ve İsa Dilek, Okul Müdürü Ferhat Dilek, Ebru Sanatı Öğretmeni Büşra Tarı, Okul Müdürüleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Öğretmen Büşra Tarı, Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle yapılan kursun sadece 17 Ağustos İlköğretim okulu veli ve öğrencilerine yönelik olduğunu, kurs süresinin 9 ay (Ekim-Haziran) olduğunu ve kursiyerlerinin yüzde yüz başarı gösterdiklerini belirtti.

Okul Müdürü Dilek, "böyle anlamlı bir günde başta Sayın Kaymakamımız olmak üzere Başkan Yardımcımız ve Müdürlerimize teşekkür ederim. Bu sergide 9 aylık emeğin ürünleri sergilenecek. Yavrularımız ve velilerimiz gerçekten olağanüstü bir performans sergilediler. Katılımlarınız için tekrar teşekkür ederim."dedi.

Okul Müdürü Dilek'i, Kurs Öğretmeni Tarı ve kursiyerleri kutlayan Kaymakam Ünaldı, ilköğretim okulu çağındaki öğrencilerin yaptığı ebruları büyük ilgi ve takdirle; tek tek gezerek inceledi. Öğrenciler; Ünaldı ve protokole, yaptıkları ebru tabloları hediye ettiler.

Ayrıca minik öğrencinin salonda yaptığı ebru, davetlilerin büyük ilgi ve beğenisiyle izlendi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Ünaldı Mustafa Cansız Mehmet Filiz Kartepe Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title