Haberler

Milliyet Yazarı Alçı: Öcalan Seçimlerden Sonra Serbest Kalabilir

Güncelleme:

Milliyet yazarı Nagehen Alçı, Abdullah Öcalan'ın seçimlerden sonra serbest kalabileceğini söyledi.

NTV'de yayınlanan Oğuz Haksever'in sunduğu Basın Odası programında Çözüm Sürecinde gelinen son nokta ve yakın dönemde nelerin olabileceği konuşuldu.

Program yorumcusu Nagehen Alçı, 7 Haziran Genel Seçimleri'nden sonra İmralı'da tutuklu bulunan PKK lideri Abdullah Öcalan'ın serbest kalabileceğini söyledi.

"SEÇİMLERDEN SONRA BENCE OLASIDIR"

Programın diğer yorumcusu İsmet Berkan, PKK'nın dağdan inişleriyle ilgili bir yasa çıkarılabileceğini ama bunun detayları fazla bilinmediğini söyledi. Bunun üzerine program sunucusu Oğuz Haksever araya girerek "Belki başka şeylerde vardır. Nagehan epey uçlara gitti" deyince Nagehen Alçı, "Öcalan'ın serbest kalması. Seçimlerden sonra bence olasıdır. Ben bir öngörü olarak görüyorum. Sonuçlarını bilmiyorum" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Abdullah Öcalan Oğuz Haksever Milliyet İmralı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (501)

hewal:

tabi cıkacak siz turkolar sadece bakacaksınız

14
233
yanıtYanıtla
akgenclikmobilWeb@haberler.com:

Allah erdogandan razi olsun.evet bende bunu desteklemiyorum ama bi dusunun kopru desen yapti yol desen yapti.daha napsin ki.

1
195
yanıtYanıtla
yuhm@m.m:

Okuzoglu okuzu allah seni bildigi gibi etsin

yanıt2
yanıt0
muslimm@m.m:

Yapacak tabi geri zekalı o zaten devletin isi. Sen o köprüye git yada o otoyollara otostop yap para kazan is imkani bul. Ulan ayı otoyol köprü sana ne veriyor yaşamında beyinsiz koyun

yanıt1
yanıt0
Yok atom bombasi sart bunlaram@m.m:

Ulan size sart o bombayi yiyeceksiniz ve yok olacaksiniz umutsuz vakasiniz itler o yol yapmis mis o devletin gorevi senin brnim vergilerim ile yapiyor hayvan herif cahil ac oku

yanıt38
yanıt0
arap63:

Apo''nun kitaplarını okumaktan korkanlar, burada Apo''ya laf atıyorlar. Apo''nun kitaplarını okuyun. Sonra mantıklı yorumlar yaparsınız.

20
71
yanıtYanıtla
alperen:

senin aldıgım mantık dersinee söverdim ama bugün cumaa senin gibi münafınklara sövüpte günaha girmeye gerek yok.

yanıt36
yanıt11
Ecrinm@m.m:

Alperen artik yarin söversin hahahaaaa

yanıt6
yanıt3
BAYTAR:

ERMENİ BOZUNTUSU APO ÇAKALININ ESERİ BELLİ GÖZLERİMİ YORMAMIN ANLAMI YOK

yanıt3
yanıt5
KORELASYON:

Belli ki sen okumuşsun. Mantık dışı yorumlar yapıyorsun. . .

yanıt0
yanıt1
Tüm 501 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title