Haberler

Milletvekilinin Bisikleti İzmirli Konukları Şaşırttı

Milletvekilinin bisikleti İzmirli konukları şaşırttı DANİMARKA Parlamentosunun tek Türk asıllı milletvekili Sosyal Demokrat Yıldız Akdoğan, İzmir'den gelen konukları İş adamı Ergün Birol Erarslan ve eşi Özlem Şenses Erarslan'ı ağırladı.

Milletvekilinin bisikleti İzmirli konukları şaşırttı

DANİMARKA Parlamentosunun tek Türk asıllı milletvekili Sosyal Demokrat Yıldız Akdoğan, İzmir'den gelen konukları İş adamı Ergün Birol Erarslan ve eşi Özlem Şenses Erarslan'ı ağırladı. İzmirli konuklar, beraberlerinde Günsenin Arslantaş ve Emenç Turan ile Yıldız Akdoğan'ı ziyaretten sonra bir randevusuna makam arabası yerine bisikletle gitmesini şaşkınlıkla karşıladılar. Ergün Birol Erarslan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken 'kendimi evimde hisseder gibi meclis binasına girdik, binayı gezdik. Öyle ki Kraliçe'nin locasına kadar girebildik. Etrafta bizi rahatsız edecek hiçbir ortamla karşılaşmadık. Türkiye'de bizim milletvekillerimize örnek olacak çok güzel şeylerle karşılaştık. Biz ülkemizde bunları da görmek istiyoruz. Halkımızın bunları hak ettiğine inanıyorum. Ziyaret sonrasında Yıldız hanımın bisikletiyle bir başka göreve gitmesi bizi hem şaşırttı hem de biz de hayranlık uyandırdı. Ben bunların bir gün Türkiye'de de olacağına inanıyorum ve olmasını diliyorum' dedi. Özlem Şenses Erarslan da benzeri açıklamalarda bulunarak 'böyle bir imkanı yaşamaktan, Yıldız hanımın bizleri burada temsil etmesinden gurur duyduk. Bizleri başarı ile temsil ettiğini gördük. En çok dikkatimizi çeken ise milletvekillerinin işlerine bisikletle gidip gelmeleri oldu. Zamanla, kaç yıl sonra olur bilmiyorum ama inşallah bizim ülkemizde bunları görürüz. Ayrıca meclis gibi çok önemli bir yerde göze çarpan, insanları rahatsız eden polislerin bulunmaması. İnsanlara duyulan güveni gösteren bu ortam çok hoşumuza gitti' dedi.

Yıldız Akdoğan, Veliaht Prens Frederik ve Eşi Prenses Mary, Prens Joachim ve eşi Marie'nin de çocuklarını yuvaya götürüp, getirmek için bindikleri kasalı bisikletin benzeri bir bisiklet ile işe gelip gittiğini, çocuğunu yuvadan aldığını belirterek ' Danimarka bir bisiklet ülkesi. Özel bisiklet yolları olduğu için trafikte daha hızlı hareket etmek mümkün. Bisiklet spor için de çok yararlı. Meclisin önündeki bisiklet parkı diğer politikacıların ve çalışanların aynı fikirde olduğunu gösteriyor. Konuklarımın buradan iyi intibalarla ayrılmaları çok önemli. Türk insanı ne kadar çok Avrupa'ya ziyarette bulunur, bilgi edinirse Türkiye o kadar gelişir' dedi. İzmirli konukları, sundukları hediyenin yanı sıra, Atatürk rozeti ve ay yıldızlı küpelerle Yıldız Akdoğan'ı duygulandırdılar. Akdoğan, kapısının her ziyaretçiye açık olduğunu ve Danimarka meclisinin yapısı ve işlerliği konusunda bilgi sunmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Danimarka Türkiye İzmir Politika Güncel Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
İsrail savaş uçakları sivillerin toplandığı bölgeye bomba yağdırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

İsrail savaş uçakları sivillerin toplandığı bölgeye bomba yağdırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title