Haberler

Milletvekili Saffet Kaya Başkan Uzun'u Ziyaret Etti

Güncelleme:

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Kendisini Ziyarete Gelen Misafirlerini Belediye Önündeki Çamlık Alanda Ağırladı.

Beylikdüzü Belediyesi'ndeki makam odasını Belediye önündeki çamlık alana taşıyan Başkan Yusuf Uzun, AK Parti Ardahan Milletvekili Saffet Kaya başta olmak üzere daha birçok misafirini burada ağırladı. Milletvekili Saffet Kaya'ya Beylikdüzü'nde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Uzun, yapılması planlanan projeleri de anlattı.

Beylikdüzü Belediyesi'nin yaptığı hizmetler ile adından söz ettirdiğini söyleyen AK Parti Ardahan Milletvekili Saffet Kaya, yapılan hizmetlerden ötürü Başkan Uzun'a teşekkür etti.

İlçe Müftüsü Süleyman Küçük ile Ramazan etkinlikleri ile ilgili kısa bir toplantı yapan Başkan Uzun, daha birçok ziyaretçisini de çamlık alanda ağırladı. Kendisiyle görüşmek isteyen vatandaşlarla tek tek ilgilenen Başkan Uzun, çamlık alanda bulunan vatandaşlarla da sohbet etti.

Yapılan görüşmelerin ardından, metrobüs çalışmalarının Beylikdüzü Belediyesi önündeki mevkiide devam eden kısmıyla ilgili incelemelerde bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title