Haberler

Milat Gazetesinden İdris Naim Şahin'e Logo Suçlaması

Güncelleme:

İdris Naim Şahin'in kurucuları arasında yer aldığı ve kısaca Milad Partisi olarak tanımlanan yeni partinin logosuyla ilgili Milat gazetesi sert bir açıklama yayınladı.

17 ve 25 Aralık operasyonları sonrası AK Parti'den ayrılan bazı vekillerin bir kısmı İdris Bal'ın kurduğu partiye yönelirken bazıları da İdris Naim Şahin ve arkadaşlarının kurduğu Millet ve Adalet Partisi'ne katıldı.

MİLAT GAZETESİ İSYAN ETTİ

Yeni kurulan bu partiyi İdris Naim ve ekibi Milad Partisi olarak kısalttı. İlk toplantılarında partinin kısa adı ve logosu ortaya çıkınca, aynı adı ve benzer logoyu taşıyan Milat gazetesi deyim yerindeyse isyan etti. Gazete, bugünkü sayısının sürmanşetinde Genel Yayın Yönetmeni Ali Adakoğlu'nun yaptığı açıklamaları verdi.

"TAKLACILARLA İŞİMİZ OLMAZ"

Milat'ın İdris Naim Şahin'e tepki gösterdiği satırlarda şunlar yazıldı:

İdris Naim Şahin'in kurduğu Millet ve Adalet Partisi'nin kısaltmasında ve logosunda gazetemizin logosunun taklit edilmesi, pespayeliğin ve şark kurnazlığının daniskasıdır. Bizim boş hayaller kuranlarla işimiz olamaz. Taklacılarla işimiz olmaz..

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İdris Naim Şahin Milat Gazetesi Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 3 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (10)

ayakkabi boyacisi:

ey akpli, kardeslerim:gercek lider ve önder idris naim sahindir, , , o bir dahi ve kahramandir, , pkk, yi bitirecek yegane kisi odur, , oylarimizi idris naim sahine verelim. .

16
9
yanıtYanıtla
cenk koçMobil-ANDROID:

oyum milata

15
7
yanıtYanıtla
TürkMobil-ANDROID:

akpnin yok oluşunu göreceksiniz

17
3
yanıtYanıtla
serhat Mobil-ANDROID:

bu başlamadan çalmış...

8
7
yanıtYanıtla
mehmetMobil-ANDROID:

tuzluklara ne demeli

3
9
yanıtYanıtla
bilalmobilWeb@haberler.com:

sizde cok durusd adamsinizya deniz

7
2
yanıtYanıtla
musa dunya:

ya bırakın herkes görüşünü söylesin en ufak zümrede olsa inanlar istediğini söylemeli, dünya görüşünü görmeklazım ve bu ülke için ne iyi ise o yapılmalıır chp MHP kominist faşist ne var olsun partiler herşeye karşı olmayın akp nin oyunumu çalacak sanki

1
1
yanıtYanıtla
nadir:

ne reklam ama milat gazetesi mi varmış? gazetelerin birçoğunu hem internetten hem basılı yayınlardan takip ederim ilk defa milat gazetesinin adını duydum. havuzdan mı?

0
0
yanıtYanıtla
servet:

ALLAH yolunu açık etsin en azından hırsız değildi

0
0
yanıtYanıtla
mert kalleş:

AMA SONLARI DEGİŞİK BİRİ T İLE BİTŞİYOR DİGERİ D İLE:YANİLİ DELİ İLE

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title