Haberler

MHP Antalya İl Teşkilatı Görevden Alındı

Güncelleme:

MHP Genel Merkezi, muhaliflere desteğini açıklayan Antalya İl Yönetimini görevden aldı. MHP Antalya İl Başkanı ve yönetim kurulu dün muhaliflere destek verdiklerini açıklamıştı.

Muhaliflere desteğini açıklayan Antalya İl Yönetimi, MHP Genel Merkezi tarafından görevden alındı. MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya ve yönetim kurulu da dün Ankara'daki toplantıya katılmış ve muhaliflere destek verdiklerini açıklamıştı.

MUHALİFLERE DESTEK VERDİKLERİNİ AÇIKLAMIŞLARDI

MHP Genel Merkezi, Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye karşı muhaliflerin yanında yer aldığını duyuran il ve ilçe yönetimlerini görevden almıştı. MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya ve yönetim kurulu da dün Ankara'daki toplantıya katılmış ve muhaliflere destek verdiklerini açıklamıştı.

GÖREVDEN ALINDIĞI YAZILI OLARAK VALİLİĞE BİLDİRİLDİ

Bugün parti merkezinden alınan kararla İl Başkanı Kaya ve yönetiminin görevden alındığı yazılı olarak Antalya Valiliği'ne bildirildi.

İl başkanlığının karar defteri ve bina anahtarının Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Eski İl Başkanı Ali Baki Sarıca'ya verileceği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Devlet Bahçeli Adnan Kaya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (14)

Kütahyalı:

Yazık ama çok yazık. Bahçeli kendin ve ekibin bittin. Fakat partiyide baraj altında bırakmaya çalışıyorsun. Delege istemiyor. Son seçimde 2 milyon seçmende istemedi. Bırakmasını bileceksin. Yeter. Liderlik koltuğu sana Ailenden miras kalmadı.

59
0
yanıtYanıtla
Antalya Kemer Asenalar:

''Saygı görmek istiyorsan, saygı değer ol. . Çakıl taşlarından kolye yapmazlar. '' derler. Senin delegeye de kimseye de saygın yok. Sen çakıl taşı olmayı seçtiysen bizde seni denize atar dalgalarda sektiririz.

42
1
yanıtYanıtla
Başbuğun izindeyiz kaş kalkan patara:

Sen bizi görevden almışsın çok görmedik, millet seni görevden alacak hazır ol. Partisine faydası olmayanın milletine faydası hiç olmaz.

30
0
yanıtYanıtla
koltuğa yapışık başkan:

Bahçeli enteresan bir adam. Bahçeliye destek verirsen, yalakalık yaparsan, en büyük ülkücüsün. Kongre istersen, diğer genel başkan adaylarını desteklersen, hainsin, paralelsin.

27
0
yanıtYanıtla
Bozkurtlar diyarı Alanya:

Alanya’dan ülkücü harekete selam olsun. Çıktığımız kutlu yol, tüm dava arkadaşlarımıza hayırlı olsun. MHP yi iktidara taşıyacak kadroları göreve getirmek boynumuza borç olsun.

23
0
yanıtYanıtla
Antalya ovası bozkurtların yuvası:

Devlet bahçeli, efsane olmuş ülkücüleri, Türkiye’nin en gözü kara, en mücadeleci, tarihine, dinine, örfüne bağlı yiğit Anadolu çocuklarını, dava adamlarını partiden uzaklaştırdı. Ali Güngör, Ozan Arif, Enis Öksüz, Ramiz Ongun, , Muharrem Şemsek, Sadi Somuncuoğlu, Musa Serdar Çelebi ve daha niceleri.

19
0
yanıtYanıtla
vatansever:

meral akşener abla bırak mhp yi rüzgar arkanda bbpartisi yada hepara geç milyonlar arkanda sen potansiyel bir lidersin en 100 oy senin meral abla sana iftira atanlar dürüst degiller allah büyüktür allah çalışanın yanındadır

19
0
yanıtYanıtla
Yalvaç sizinle yürüyor:

Isparta Yalvaç’tan tüm Antalyalı Bozkurtlara ve Asenalara yürek dolusu selamlar. Göreve getirdiklerimiz şimdi bizi görevden alıyor. Eeee doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış. Kovulduğumuza göre doğru yoldayız. Ülkücü hareket engellenemez.

17
1
yanıtYanıtla
Manavgat ülkü ocakları:

Devlet Bahçeli, yenilen pehlivan güreşe doymaz misali, 18 yıllık MHP liderliğinde 13 seçim kaybetmiş, son seçimde memleketi Osmaniye dahil hiçbir ilde birinci parti olamamış Türkiye''yi yönetmeye kalkıyor. Ülkücü camianın önemli isimlerini partiden uzaklaştırıp hain ilan ediyor. Oysa en büyük hain, ülkücüleri küstüren, partiyi bitme noktasına getiren Bahçelidir. Ey Bahçeli, sen ülkücüysen biz değiliz.

16
0
yanıtYanıtla
ülkücü gençlik korkuteli:

Bunamış 68 yaşındaki Bahçeli’ye, yalakaların dışındaki tüm ülkücüler “GİT” diyor. 18 yıllık MHP liderliğinde bir arpa boyu yol alamamış, ülkücüleri ezmiş, ezdirmiş, 13 seçim kaybetmiş, son seçimde Memleketi Osmaniye dahil hiç bir ilde birinci parti olamamış, kendisi dışındaki her hangi bir kişiye destek verdiğinde görevden almayı marifet bilmiş, koltuğa yapışıp kalmış bir başkan, başka ne beklenirdi ki ?

16
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title