Haberler

MEÜ Turizm Fakültesinde 40. kuruluş yıl dönümü kutlandı

Güncelleme:

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Turizm Fakültesi'nde, 40. kuruluş yıldönümü kutlaması kapsamında '21 yüzyılda turizm' konulu panel düzenlendi.

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Turizm Fakültesi'nde, 40. kuruluş yıldönümü kutlaması kapsamında '21 yüzyılda turizm' konulu panel düzenlendi.

Eğitim Fakültesi Prof. Dr. Ahmet Çamsarı Konferans Salonunda gerçekleştirilen panele, Kayseri Üniversitesi Rektörü Kurtuluş Karamustafa, MEÜ Rektör Yardımcısı Mehmet İsmail Yağcı, Turizm Fakültesi Dekanı Kemal Birdir, Eğitim Fakültesi Dekanı Soner Mehmet Özdemir, Mersin Büyükşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Dairesi Başkan Vekili Bedrettin Gündeş, akademik ve idari personel, öğrenciler ile mezun öğrenciler katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda, üniversite Devlet Konservatuarı öğretim elemanları tarafından müzik dinletisi sunuldu. Panelin açılışında konuşan Rektör Yardımcısı Yağcı, Turizm Fakültesi'nin MEÜ'nün geleneği olan bir fakülte olmasına vurgu yaptı. Mezunlarıyla kurulan ilişkinin devam etmesi nedeniyle Turizm Fakültesi'nin bir camia olmayı başarabildiğinin de altını çizen Yağcı, bugün 40. yılına girmenin gururunu yaşayan fakültenin iyi işleyen mezunlar ağı ve şehirle bütünleşmiş ve dernekleşmiş yapısıyla üniversiteye değer kattığını ifade etti.

Fakülte Dekanı Kemal Birdir ise fakülte olarak hem öğrenci yetiştirerek hem de yapılan diğer çalışmalarla turizm sektörüne katkı sağlamaya gayret gösterdiklerini belirtti. Birdir, 1979 yılında bir fikir olarak ortaya atılan, 1980 yılında eğitime başlanan Turizm Fakültesi'nin bu yıl 40. kuruluş yıldönümünü kutladıklarını, turizm sektöründe ve turizm akademisinde hem yurt içinde hem yurt dışında birçok önemli ismin yetiştiği bir fakülte olmaktan büyük gurur duyduklarını ifade etti

Konuşmaların ardından gerçekleştirilen plaket töreninde kuruluşundan, günümüze Turizm Fakültesine emeği geçen akademik ve idari personele plaket takdim edildi. Plaket takdiminden sonra Kayseri Üniversitesi Rektörü Kurtuluş Karamustafa moderatörlüğünde gerçekleştirilen panele, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Şule Aydın, Dokuz Eylül Üniversitesi Reha Midilli Foça Turizm Fakültesi Dekanı Metin Kozak, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Mehmet Sarıışık, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Mahmut Demir panelist olarak katıldı. Panelde turizm sektöründe rehberlik, gastronomi, işletmecilik ve turizm eğitiminde dijitalleşme konuları ele alındı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mersin Üniversitesi Kayseri Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim elendi, Survivor kim gitti 9 Mayıs Perşembe? #129488 #128148 ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 9-10 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 32. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 9 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 9 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 9 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kur'an'daki en faziletli sureler hangileri? Hangi sure en önemli? John Wick 4 filmi oyuncuları kim? John Wick 4 filmi konusu, oyuncuları ve John Wick 4 özeti! En Sık Görülen Rüyalar ve Anlamları: Bilinçaltının Gizemli Dünyası İnci Taneleri CANLI izle! 9 Mayıs İnci Taneleri 14. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! 10 Mayıs Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 10 Mayıs burç yorumları nedir? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 11. bölüm TRT 1 HD izleme linki! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 9 Mayıs günün maçları nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title