Haberler

Metin Feyzioğlu, Ilgaz'da Kızakla Kaydı

KASTAMONU'daki Ilgaz Kayak tesislerinde düzenlenen 'Hızlı Kızak Yarışları Şampiyonası'nı izlemeye gelen Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu da kızakla kaydı.

KASTAMONU'daki Ilgaz Kayak tesislerinde düzenlenen 'Hızlı Kızak Yarışları Şampiyonası'nı izlemeye gelen Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu da kızakla kaydı. 66 sporcunun katıldığı yarışma renkli görüntülere sahne oldu.

Bu yıl ikincisi düzenlenen 'Geleneksel Hızlı Kızak Yarışları Şampiyonası' Ilgaz Kayak tesislerinde yapıldı. 6 ilden 66 sporcunun katıldığı yarışmada sporcular su dökülerek dondurulan ve 'kayak yolu' denilen özel pistte erik ağacından yapılan ve altı özel olarak hazırlanan sakızla sertleştirilen kızaklara binerek yarışı tamamlamaya çalıştılar. Toplantı için Ilgaz Dağı'nda bulunan bir otele gelen Metin Feyzioğlu da yarışları izledi. Feyzioğlu, Kastamonu Belediye Başkanı AK Parti'li Tahsin Babaş ile birlikte kızağa binerek karla kaplı alanda bir süre kaydı.

Renkli görüntülere sahne olan yarışlarda Minikler kategorisinde Furkan Uzuncan, Yıldızlar kategorisinde Salih Baran Uzuncan, Veteranlar kategorisinde Cemal Eskisoy, Gençler kategorisinde Ebubekir Fidan ve Büyükler kategorisinde de Taner Ertürk birinci oldular. Kızak yarışlarının 600 yıldır süren bir gelenek olduğunu belirten Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Kızak ve Atlı Kızak Asbaşkanı Günal Genç, "Federasyon bünyesinde olan yarışlardır bunlar. Federasyonumuzun daha başka dalları var. Yazın rahvan yarışları yapıyoruz. Güreş, atlı okçuluk, atlı cirit yarışlarımız var. 600 yıldan beri süre gelen bir gelenektir bu yaptığımız. 10 yıl önce yönetime girer girmez federasyonun bünyesine aldık. Burası federasyonun bir dalı haline geldi. Faaliyetlerimizi federasyonumuz ile birlikte kış olan bölgelerde yapıyoruz" dedi.

- Kastamonu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Metin Feyzioğlu Kastamonu Ilgaz Politika Güncel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title