Haberler

Mersin'deki Silahlı Kavga

Mersin'deki silahlı kavga- İş yeri sahibi ile oğlunu vurarak yaraladığı iddiasıyla aranan bekçi yakalandı- Olayın iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendiği ortaya çıktıMERSİN (AA) - Mersin'de bir oto galeride tartıştığı iş yeri sahibi ile oğlunu vurarak yaraladığı iddiasıyla aranan bekçi, yakalandı.

Mersin'deki silahlı kavga- İş yeri sahibi ile oğlunu vurarak yaraladığı iddiasıyla aranan bekçi yakalandı- Olayın iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendiği ortaya çıktıMERSİN (AA) - Mersin'de bir oto galeride tartıştığı iş yeri sahibi ile oğlunu vurarak yaraladığı iddiasıyla aranan bekçi, yakalandı.Mersin Otogarı yanındaki bir oto galeride bekçi olarak çalışan İzzet A'nın iş yeri sahibi Yasin Koçak ve oğlu Harun Koçak'ı tabancayla yaralaması olayını araştıran polis ekipleri kaçan zanlıyı suç aleti tabancayla yakaladı.İfadesinde patronlarının kaybolan çöp kovası yüzünden kendisini "hırsızlıkla" suçlamasına öfkelenerek olayı gerçekleştirdiğini itiraf eden İzzit A, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.- Kavga anı kameralardaÖte yandan oto galeride meydana gelen silahlı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.Görüntülerde bekçi İzzet A, galeri sahibi Yasin Koçak'ın boynuna 1 el ateş ediyor. Koçak'ın aldığı kurşun yarasıyla yere yığıldığı görülüyor. Ardından olaya müdahale eden Koçak'ın oğlu Harun Koçak'a ateş açmaya başlayan bekçi, ilk kurşunla yere yıkılan gencin yanına giderek yakın mesafeden bir kaç el daha ateş ediyor. Oğul Koçak ise yerde şüpheliye tekme atarak direnmeye çalışıyor. Toplam 8 el ateş eden bekçi İzzet. A, daha sonra silahıyla birlikte kaçıyor.Mersin'de bir oto galeride bekçi olarak çalışan kişi, 6 Kasım'da tartıştığı iş yeri sahibi ve oğlunu tabancayla vurarak, yaralamış, olay sonrası kaçan zanlının bulunması için çalışma başlatılmıştı. ...

Kaynak: AA / Güncel

Harun Koçak Mersin Politika Güncel Haberler

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Bakmadan Geçme

Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Gaddar neden bitiyor? FİNAL YAPIYOR! Gaddar niye final yapıyor?
Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title