Haberler

MERSİN'DE KADINLARA KADES ANLATILDI

Güncelleme:

MERSİN'de polis ekipleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında sabahın ilk ışıklarında Hal Kompleksi'nde çalışan kadınları ziyaret ederek, geçtiğimiz yıl İçişleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Kadın Destek Uygulamasını (KADES) anlattı.

MERSİN'de polis ekipleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında sabahın ilk ışıklarında Hal Kompleksi'nde çalışan kadınları ziyaret ederek, geçtiğimiz yıl İçişleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Kadın Destek Uygulamasını ( Kades ) anlattı.

İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli kadın müdürler, amirler ve memurlar Emniyet Müdür Yardımcısı Hayal Funda Önder eşliğinde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Mersin Hal Kompleksinde çalışan kadınları sabah saat 4 sularında ziyaret etti. Hal Kompleksi'nde çalışan kadınlarla birlikte hoş ve güzel vakit geçiren Emniyet Müdürlüğü kadın personeli kadınların sıkıntıları ve talepleri dinlerken aynı zamanda KADES uygulamanı anlatarak cep telefonlarına yüklemeleri için de yardımcı oldu. Polisler, kadınlara yönelik yapılan şiddetle mücadelede kararlı olduklarını, bir gün değil, her gün yanlarında durduklarını belirterek, geçtiğimiz yıl İçişleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilen KADES uygulaması ve nasıl kullanılması gerektiği hakkında bilgi verdi.

Kadın polisler zaman zaman kadınlarla birlikte narenciye ürenlerini ve sarımsak paketlemeyi de ihmal etmezken, ziyaret sonunda bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mersin KADES Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title