Haberler

DEM Parti'nin İstanbul adayı Meral Danış Beştaş, yerel seçimde oy kullanamayacak

Güncelleme:

DEM Parti İBB Başkan adayı Meral Danış Beştaş, Meral Danış Beştaş, ikametgahının Diyarbakır'da olması nedeniyle İstanbul'da oy kullanamayacak. DEM Parti tarafından yapılan açıklamada Beştaş'ın İstanbul'da seçim güvenliği sebebiyle ikametgahının bulunduğu Diyarbakır'da da oyunu kullanamayacağı belirtildi.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Meral Danış Beştaş'ın, ikametgahının Diyarbakır'da olması nedeniyle İstanbul'da oy kullanamayacağı bildirildi. Öte yandan Beştaş, İstanbul'da seçim güvenliği sebebiyle ikametgahının bulunduğu Diyarbakır'da da oy kullanamayacak.

1 EKİM'E KADAR ADRES DEĞİŞİKLİĞİNİ YAPMASI GEREKİYORDU

DEM Parti İstanbul Basın Komisyonundan yapılan duyuruda, yarınki yerel seçimler için ikametgah değişikliği yapacak olanların, yasal olarak 1 Ekim'e kadar adres değişikliğini gerçekleştirmeleri gerektiği hatırlatıldı.

DEM Parti'nin İstanbul adayı Meral Danış Beştaş, yerel seçimde oy kullanamayacak

NE İSTANBUL'DA NE DE İKAMETGAHI DİYARBAKIR'DA OY KULLANABİLECEK

Duyuruda, şu ifadelere yer verildi: "Aday çıkarma süreci ve Meral Danış Beştaş'ın adaylığı bu tarihten sonra belirlendiği için yarın İstanbul'da oy kullanamayacaktır. İBB Eş Başkan adayımız Meral Danış Beştaş, İstanbul'da seçim güvenliği sebebiyle ikametgahının bulunduğu Diyarbakır'da da oyunu kullanamayacaktır."

Kaynak: AA / Güncel

Meral Danış Beştaş Diyarbakır DEM Parti İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (11)

Yusuf GÜÇLÜ:

Bunlar Kürtleri temsil ediyor sözde. Hakikaten merak ediyorum ne yaptılar Kürtler icin

131
62
yanıtYanıtla
Zafer ÖZEVLİ:

Sana ne kürtlerden.

yanıt1
yanıt7
Zafer ÖZEVLİ:

yusuf yusuf seçim stratejisi

yanıt8
yanıt8
ZAZA Burak:

Kürtlerin ,zazalarin anayasada dillinin tanınması, federalizm veya özerklik verilmesi , anadilde eğitim verilmesi , daha çok sayabilirim peki Akp ne verdi trt6 mı :) trt6 yokken Kürtlerin zaten 20 tane kanali vardı.

yanıt17
yanıt63
Carsambali:

Laf olsun diye istanbul dan aday oldu..Eko ya tam destek olduklarini bilmeyen yok..% 1 oy bile alamaz..Eko % 50 nin uzerinde oy alir..Murat % 40 falan..Akp ye halk ekonomiyi topla diye uyarisini bu secimde yapar..

55
82
yanıtYanıtla
Şükrü:

Soğan patates pahalı diye ayar çeken İstanbullu, trafik çilesi çekip, metrobüs duraklarında bekleşip, otobüs ittiriyorlar. O zaman belki ekonomi düzelir. Bu seçim genel değil yerel. Yine öyleyken İstanbul’dan elini çekmeyen Erdoğan, elini bi çekerse o zaman görür İstanbullu ayarı. Haliç kokmaya başladı, İzmir’den beter olur.

yanıt17
yanıt5
Ali Yiğit:

bir kk klasiği daha

94
43
yanıtYanıtla
OSMAN KAHRAMAN:

CHP bir oyu eksik. Zaten fark büyük gerek yok.

12
36
yanıtYanıtla
mstfa Uygr:

Bana değil imamogluna oy verin diyor.

5
0
yanıtYanıtla
Cemal Zenginyurt:

Hemen etek giyip lastik yakip bu durum protesto edilmelidir. Selo da saz calip mektup yazsin. Baska türlü bu aci dinmez.

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title