Haberler

Menduh Çakar, Kitap Bağışında Bulundu

Menduh Çakar, 4 Koli kitap, dergi ,hikaye ve Çev-Gön'nün logolarının bulunduğu bir takım eşya hediye etti.

Kızıltepe Çev-Gön Başkanı ve Kızıltepe Gündem Gazetesi Editörü Menduh Çakar Kızıltepe Eymirli(Tîbyat) İÖ. Okulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Mehmet Ali Yılmaz'ın Başlattığı Kitap Kampanyasına Duyarlılık Göstererek, Okul Kütüphanesine 4 Koli kitap, dergi ,hikaye ve Çev-Gön'nün logolarının bulunduğu bir takım eşya hediye etti.

Qoser - Eymirli(Tîbyat) İ.Ö okulunu ziyaret eden Menduh Çakar , Bağışladığı Kitap ve Eşyaları kampanyayı başlatan Kütüphanecilik kulubü başkanı ve sosyal bilgiler Öğretmeni Mehmet Ali Yılmaz ve Okul müdürü Mesut Kılıç'a teslim etti.

Okul Müdür ve Öğretmenleri Menduh Çakar'a Kızıltepe Çevre Gönüllüleri Deneği altında Kızıltepeye yaptığı hizmetleri takip ettiklerini ve kampanyaya gösterdiği duyarlılıktan dolayı memnuniyetlerini dile getirken , gösterdiği duyarlılık ile örnek bir insan olduğunu dile getirdiler. Menduh Çakar ise Öğretmen Ve Öğrencilere hitaben yaptığı konuşmasında Şunları İfade etti ; Öncelikle Okulumuzun sağlıklı bir kütaphaneye sahip olması için kampanyayı başlatan M.Ali Hocamızı tebrik ediyorum.

Öğretmenlerimizin bu duyarlıklı ile çalışması öğrencilerimize sahip çıkmaları, Kültür Amaçlı , ders amaçlı bu tür kütüphaneler açıp , öğrencilerimizin faydalanmasını sağlamalrı büyük bir başarıdır. Ben bir çevreciyim , Bu doğrultuda sizden bir isteklerim var.Çevre ve ekolojiya sahip çıkmalıyız , madde bağımlılığına karşı dikkati ve duyarlı olmalıyız en önemlisi herzaman çevrimizi temiz tutmalıyız.

Ben ayrıca Kızıltepe Sivil Toplum Kuruluşları üyesiyim.Öğrenci ve Öğretmenlerimize kurumlar olarakta destek veriyoruz ve bu doğrultuda şuan Kızıltepeli olup ta dışarda üniversite okuyan ve maddi durumu el vermeyen öğrencilerimiz için bir burs kampyası başlatmış bulunmaktayız.Bu kampanya çerçevesinde 100bin tl topayıp öğrencilerimize dağıtmayı hedefliyoruz.Bu kütüphanein Kurulmasında emeği geçen ve yardımcı olmamı sağlayan Dunaysir.com ailesinede ayrıca teşekür ediyorum.Hepinize saygılar ve sevgiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mesut Kılıç Kızıltepe Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Ayhan Bora Kaplan'ı sordular

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Ayhan Bora Kaplan'ı sordular

Tasarruf tedbirlerinin ardından kamuda çalışma sistemi değişiyor! İşte üzerinde durulan 6 model

Tasarruf tedbirlerinin ardından kamuda çalışma sistemi değişiyor! İşte üzerinde durulan 6 model

Ailesinden 4 kişiyi öldüren polisin mesajları ortaya çıktı: Kanınızı içsem doymam

Ailesinden 4 kişiyi öldüren polisin mesajları ortaya çıktı: Kanınızı içsem doymam

Canlı aktarıyoruz! Aziz Yıldırım, adaylığını açıklıyor

Canlı aktarıyoruz! Aziz Yıldırım, adaylığını açıklıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title