Haberler

Melih Gökçek'ten Şereflikoçhisar'a Hediye Su Tankeri

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Melih Gökçek, Şereflikoçhisar Belediyesi'ne kullanılmış 2007 model su tankeri hediye etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Melih Gökçek, Şereflikoçhisar Belediyesi'ne kullanılmış 2007 model su tankeri hediye etti. Su tankerini alan Şereflikoçhisar Belediye Başkanı AK Partili Hakverdi Altuğ ise Tuzgölü meydanında bir teşekkür konuşması yapıp, direksiyonun başına geçip, şehir turu attı.

Başkan Altuğ, Gökçek'in su tankerini park ve bahçeler ile dikilen ağaçların sulanmasında kullanılmak üzere hediye edildiğini belirtirken, kendisine teşekkür etti. Altuğ, "2007 model 22 bin kilometre ve 22 tonluk su tankerini aynı zamanda itfaiye olarak kullanacağımız gibi, yolların sulamasında da işimize yarayacak. İlçemize hayırlı olsun. Hizmet İş Sendikası Şube Başkanı Parlasan köyünden hemşehrimiz olan Ömer Yılmaz'a da emeklerinden dolayı teşekkür ederiz" dedi. Başkan Altuğ daha sonra aracın direksiyonuna geçip, şehir içinde tur attı. - Ankara / Sereflikoçhisar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şereflikoçhisar Hakverdi Altuğ Melih Gökçek Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title