Haberler

Mehmet Ali Ağca Kirvelik Yaptı

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde bir araç kiralama firmasının sahibi olan Yusuf Turhan'ın oğlu Poyraz Turhan'ın sünnet düğününe Mehmet Ali Ağca kirvelik yaparken, Sedat Peker'inde sünnet düğününe kendi ismini yazan büyük çelenk gönderdi.1981'de II.

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde bir araç kiralama firmasının sahibi olan Yusuf Turhan'ın oğlu Poyraz Turhan'ın sünnet düğününe Mehmet Ali Ağca kirvelik yaparken, Sedat Peker'inde sünnet düğününe kendi ismini yazan büyük çelenk gönderdi.

1981'de II. Jean Paul'e düzenlediği suikast ile tüm dünyanın tandığı Mehmet Ali Ağca kirvelik için Dilovası İlçesi7ne geldi. Yakın arkadaşı olan Yusuf Turhan'ın oğlu Poyraz'ın sünnetine gelen Ağca minik Poyraz'ında kirveliğini de yaptı.

Dilovası'nda Nazım Konuksever'e ait evin bahçesinde gerçekleştirilen sünnet düğününe katılan Mehmet Ali Ağca sünnet alanında basın mensuplarının olduğunu öğrenince tedirgin olup görüntü vermek istemedi. Yakın arkadaşı olan Yusuf Turhan'ın isteği ile sünnet alanına gelen Mehmet Ali Ağca sünnet olan Poyraz ile poz verdi. Yaklaşık on dakika sünnet düğününde durduktan sonra geldiği araçla Dilovası'ndan ayrıldı. Sedat Peker'de sünnet törenine üzerinde isminin yazıldığı bir çelenk gönderdi. Ağca, geçtiğimiz ay yine Dilovası'na gelerek arkadaşı işadamı Yusuf Turhan'ı iş yerinde ziyaret etmişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Ali Ağca Yusuf Turhan Sedat Peker Dilovası Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title