Haberler

Mavi Bayraklı Plajda İş Makineli Çalışmaya Vatandaş Engeli

Güncelleme:

Muğla'da mavi bayraklı Hastanealtı Plajı'nda, bir kafeterya sahibi tarafından iş makinesiyle kıyıda başlatılan izinsiz çalışma, vatandaşların şikayetiyle durduruldu.

Muğla'nın Datça İlçesi'nin mavi bayraklı Hastanealtı Plajı'nda, bir kafeterya sahibi tarafından iş makinesiyle kıyıda başlatılan izinsiz çalışma, çevredekilerin tepki ve şikayeti üzerine yetkililerce durduruldu.

"RAHAT DENİZE GİRSİNLER İSTEDİK"

Adını açıklamak istemeyen ve kafeterya yetkilisi olduğunu söyleyen kişi, buraya gelenlerin daha rahat denize girmesi için resifleri (sığ alanlarında oluşmuş su altı yüzey yapıları) kırdıklarını söyledi.

BELEDİYE MÜDAHALE ETTİ

İlçe merkezindeki Hastanealtı Plajı'na akın edenler, denizin içinde bir iş makinesiyle karşılaştı. Deniz dibindeki resiflerin iş makinesi ile kırıldığını görenler, şaşırdı. İki saate yakın süren çalışma, bölgede bulunanların şikayeti üzerine sevk edilen zabıta ekiplerinin uyarısı sonucu bir süre durdu.

Ardından çalışmaların tekrar başladığını görenler, konuyu Kaymakamlığa bildirdi. Kaymakam Hamdi Üncü'nün talimatı üzerine bu kez İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler plaja gelerek çalışmayı durdurdu. Polisin uyarısı üzerine iş makinesi de denizden çıkartıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

"AMACIMIZ BU DEĞİLDİ..."

Adını açıklamak istemeyen ve kafeterya yetkilisi olduğunu söyleyen bir kişi, halkın daha rahat denize girmesi için resifleri kırdıklarını bildirirken basın mensuplarının görüntü almasını da engellemek istedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bayraklı Datça Muğla Önemsiz Turizm Yerel Yaşam Güncel Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Tayland bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Sırbistan bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? 16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs İstanbulspor Sivasspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Survivor kaptan kim oldu? Mavi Takım Kırmızı Takım kaptanları kim oldu 17 Mayıs Cuma 2024?
İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

500

Yorumlar (34)

bir kadın:

tabi bugun halk için resifleri kırıcan yarın halk için oraya şezlong ve şemsiye koycan daha halk için oraya acıkmasınlar diye tost-hamburger-kola koycan ve nihayetinde halk için orayı işgal/istila etmiş olup keyfine bakcan.

41
1
yanıtYanıtla
fatihmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu akp li mutahitlerin gozunu kara toprak doyursun insallah

15
26
yanıtYanıtla
ihsan:

muğla yaşanacak memleket akpde olsa oraya bir kasiyer koyardı oraya gelenden gidenden para isterdi yalanımvarsa söyleyin :)

21
19
yanıtYanıtla
RecoşMobil-IOS:

Akape zihniyeti

9
30
yanıtYanıtla
ilgili:

yanına kar kalacağı kesin

37
1
yanıtYanıtla
altinkaynakmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Nolmus yapmasin mi adam? Birakin para kazansin.

3
34
yanıtYanıtla
vasip48:

kafe sahibi karadenizlidir diledigi gibi kırar döker herkes korkar ondan

12
20
yanıtYanıtla
arkadaş yeter:

Alanya incekumda Adenya tesettür otelin antik koyda yaptıklarını görseniz. . . . . toplam kaymakamlık ve belediye olmak üzere 12 tutanak var ancak durdurabilene aşkolsun. . .

29
1
yanıtYanıtla
Yilmaz Mobil-IOS:

Chp belediyesi ne olucak

12
9
yanıtYanıtla
CeyhanlımobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Deniz kanununda denize müdahale edemezsiniz örnegin denizden kum karaya basamazsınız beldibi otellerin cogu bunu yapıyor canlı yaşamı yok ediyor hiçbir devlet yetkilisinin umrunda degil yada para hetşeyin anahtarı

20
0
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title