Haberler

MARMARİS'TE KUVVETLİ SAĞANAK YAĞMUR HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ

Güncelleme:

MUĞLA'nın Marmaris ilçesinde, şafak vakti başlayan ve öğlen sonuna kadar aralıklarla devam eden kuvvetli sağanak yağmur yaşamı olumsuz etkiledi.

MUĞLA'nın Marmaris ilçesinde, şafak vakti başlayan ve öğlen sonuna kadar aralıklarla devam eden kuvvetli sağanak yağmur yaşamı olumsuz etkiledi. Yüksek kesimlerden gelen sel suları evlerin bahçelerine doldu, kaya parçaları karayoluna düştü. Meteoroloji yetkilileri, 06.00 - 14.00 saatleri arasında metrekareye 62 kilogram yağmur düştüğünü bildirdi.

Marmaris'te günün ağarmasıyla başlayan yağmur, aralıklarla kuvvetli sağanak halinde devam etti. İlçeye 11 kilometre mesafedeki İçmeler Mahallesi'nde yazın yanan ormanlık alanların çıplak dağ eteklerinden inen çamurlu su taşkınlara neden oldu. 7 evin bahçesine çamurlu su bastı. Asparan mevkii ve Turunç Karayolu'na dağ eteklerinden kaya parçaları düştü. Karayolları ve trafik polisleri yola düşen küçük kaya parçalarını kaldırarak trafiğin akışını kontrollü sağladı. Evlerin bahçesindeki 30 boş arı kovanı zarar gördü. BAHÇELERE DOLAN SULAR TAHLİYE EDİLDİ, RÖGAR KAPAKLARI AÇILDI

Marmaris Belediye Fen ve Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler olumsuzluk yaşanan alanlarda çalışmalarını sürdürdü. Rögar kapakları açılarak suların akışını sağlandı, çamur ile kahverengiye dönen yollar tazyikli su ile temizlendi. Evlerin bahçelerine basan sular tahliye edildi. Dağlardan inen çamurlu su nedeniyle İçmeler Mahallesi'ndeki deniz kahverengiye döndü. Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, 06.00 - 14.00 saatleri arasında etkili olan yağışlı havada metrekareye 62 kilogram yağmur düştüğünü bildirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Marmaris İçmeler Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title