Haberler

Mansur Yavaş'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Hatay Havalimanı çağrısı: Hesabı size yanlış bilgi verenden sorun!

Güncelleme:

Mansur Yavaş, katıldığı canlı yayında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir çağrı yaptı. Deprem sonrası Hatay Havalimanı'ndaki onarım çalışmalarıyla ilgili konuşan Yavaş, "Kendi başımıza havaalanı tamirine kalkmadık. Bizi çağırdılar. Cumhurbaşkanı 'Yalan söylüyorlar' dedi. Biz 'Havaalanındaki molozları temizliyoruz' dedik. Bize 'Siz kimsiniz ki havaalanı yapıyorsunuz' dendi. Biz bunu hak etmedik. Sayın Cumhurbaşkanı bunun hesabını bizden değil kendisine yanlış bilgi verenlerden sorması lazım." dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Habertürk ekranlarında Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek programında açıklamalarda bulundu. 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrası Hatay Havalimanı'nın onarım çalışmalarıyla ilgili konuşan Yavaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir çağrı yaptı.

"KİM YALAN SÖYLÜYORSA CEZALANDIRILMASI LAZIM"

Hatay Havalimanı'ndaki onarım çalışmaları için kendilerinin oraya çağırıldığını söyleyen Yavaş, "Bizi nereye gönderirlerse oraya yardımcı oluyoruz. Kendi başımıza havaalanı tamirine kalkmadık. Lojistikte sorun olduğu için havaalanı 2 günde açılması lazım. Biraz geciktiler. Bizim ekiplerimizi çağırıyorlar. Cumhurbaşkanı 'Yalan söylüyorlar' dedi. Cumhurbaşkanına yalanı kim söylüyor Allah aşkına. Kim söylüyorsa cezalandırılması lazım." dedi.

"CUMHURBAŞKANI'NIN HESABINI SORMASI LAZIM"

Yavaş sözlerine şöyle devam etti: "Bizim tweetimiz 'havaalanındaki molozlorı temizliyoruz' dedik. Bize 'Siz kimsiniz ki havaalanı yapıyorsunuz' dendi. Biz orada betonları onarıyoruz. Bunun yapılmayacak bir durumu yok ki. 'Siz kim oluyorsunuz' dendi. Bu tavırlar da yanlış. Biz bunu hak etmedik. İGA'nın bu şekilde biz yokmuş gibi davranması oradaki insanın emeğine yazık. Gereksiz bir tartışma. Sayın Cumhurbaşkanı bunun hesabını bizden değil kendisine yanlış bilgi verenlerden sorması lazım.

"BÜYÜKŞEHİR BELEDİYELERİNİ KULLANMASINI İYİ BİLMELİYİZ"

Bu depremde, afetlerden alacağımız en büyük tecrübe büyükşehir belediyelerini kullanmasını iyi bilmek gerekir. Biz buradan Hatay'a yola çıktık diyelim. Bizim oraya kaç iş makinasıyla geldiğimizi bilecekler. Artık cep telefonu var. Konum atabilirsiniz 'siz şuraya gideceksiniz' denilebilir."

Mesut Şahin
Haberler.com - Güncel

Hatay Havalimanı Mansur Yavaş Deprem Hatay Politika Güncel Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Galatasaray Pınar Karşıyaka Play Off Serisi kaç kaç, kim önde? Galatasaray Ekmas Pınar Karşıyaka Play Off maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Mayıs Basketbol Play Off CANLI İZLE! Antalyaspor Adana Demirspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Antalyaspor ADS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kanada bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Antalyaspor Adana Demirspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Antalyaspor ADS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Tayland bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Sırbistan bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? 16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

500

Yorumlar (29)

Kurt bey:

Kentsel dönüşüme karşı çıkıp milletin ölümüne neden olanlar hesap verin.

167
87
yanıtYanıtla
ERKAN :

hiç düşündün mü beden karşı çıkıldı diye? aynı burada olduğu gibi yanlış bilgiyle konuşuyorsunuz. kim istemez eski evi verip yenisini almayı. ama o iş öyle değil işte

yanıt31
yanıt18
bekir yapici:

ikdidar olayi rantsal dönüsüme cevirmeseydi mütahidi zengin etme yoluna gitmeseydi kimsenin itirazi olmazdi.

yanıt9
yanıt7
Rifki Önkibar:

Bunlar 46 lik ,hava limanini onariyoruz diyen senin genel baskanin,yanlis bilgiyi veren sizsiniz siz..biri hava limani yapar bir kamyonla digeri bir itfaiye arabasiyla limandaki yangini söndürür,bir digeri demrem bölgesinin sorunlarini cözer siz ne imissinizde haberimiz olmadi...

91
92
yanıtYanıtla
Deniz Fırat:

Sen ahaber izlediğinden haberin olmaz kardeş. Bir de yapılan her şeye engel olduğunuz için maalesef belediyeler ne yapabildilerse o.

yanıt22
yanıt21
Yusuf GÜÇLÜ:

Genel başkanın gelin beni tutuklayın havalimanı onariyoruz demedi mi? Nerede yaşıyoruz biz abi körmüyüz sağırmiyiz

109
68
yanıtYanıtla
ERKAN :

eeee ne güzel işte tüm dünyadan yardım istedik de ankara belediyesi gelmiş onarmış teşekkür edeceğine hakaret etme

yanıt25
yanıt23
ERKAN :

yav nedir sorun arkadaş depremde hava limanını onarmış belediye daha ne işte teşekkür et yardımlarına. Gaziantep belediyesi gelip onarsa bunu yapar mıydınız.

98
29
yanıtYanıtla
Mevlüt:

Moloz temizliği yapmışsınız. Havaalanını tamir ettik diye konuşuyorsunuz. Devlet yapamadı biz yaptık ayağını bırakın. 4 yıldır Ankara ya göze kulağa hoş gelen birşey yapmadın

55
69
yanıtYanıtla
Recep Yılmazer:

Laf cuk diye oturmuş.merak ediyorum like beğenmeyenler neden beğenmediğini yorumun altına yazma cesareti veya aklı varmı merak içindeyim

yanıt22
yanıt20
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title