Haberler

Mansur Yavaş: Kenti ortak akılla idare edeceğiz

Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Kent Konseyi'nin düzenlediği bir etkinlikte yaptığı konuşmada, kenti ortak akılla idare edeceklerini ve harcamaları şeffaf bir şekilde paylaşacaklarını belirtti.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, "Kenti ortak akılla idare edeceğiz, kendi paramızı harcamayacağımız bir yere sizin paranızı harcamayacağız." ifadesini kullandı.

ABB'den yapılan açıklamaya göre, Yavaş, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri çalışmaları kapsamında, Ankara Kent Konseyinin organize ettiği "Sivil Toplum Buluşmaları"nda Yozgat Demokrat Dernekleri Federasyonu üyeleriyle bir araya geldi.

Göreve geldiklerinde köylerde su ve kanalizasyon sorunlarının olduğunu belirten Yavaş, çalışmalara en acil konulardan başladıklarını vurguladı.

Yaptıkları her harcamayı şeffaf şekilde paylaştıklarını bildiren Yavaş, şunları kaydetti:

"Önümüzdeki yılın bütçesini size sorarak, sizlerin ihtiyacı doğrultusunda yapıyoruz, harcıyoruz. Kenti ortak akılla idare edeceğiz, kendi paramızı harcamayacağımız bir yere sizin paranızı harcamayacağız. Yatırımlar, gerekli işler, acil neyse onlara öncelik vereceğiz."

Kaynak: AA / Güncel

Kent Konseyi Mansur Yavaş Ankara Yerel yönetim Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title