Haberler

Aylin Sözer'i öldüren katil Kemal Delbe'nin binaya giriş anı kamerada

Güncelleme:

Maltepe'de, öğretim görevlisi Aylin Sözer'i boğazından bıçakladıktan sonra yakan katil Kemal Delbe'nin binaya giriş anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Üzerinde kapüşonlu bulunan katilin yalpalayarak yürümesi ve kendini gizlemeye çalışması da dikkatlerden kaçmadı.

Maltepe'de üniversite öğretim görevlisi Aylin Sözer'in boğazını keserek öldüren Kemal Delbe'nin cinayet öncesi görüntüleri güvenlik kamerasına yansıdı.

Aylin Sözer'i öldüren katil Kemal Delbe'nin binaya giriş anı kamerada

YALPALAYARAK YÜRÜMESİ DİKKAT ÇEKTİ

Görüntülerde 32 yaşındaki Kemal Ayyıldız'ın saat 08.48 sıralarında binaya geldiği görülüyor. Yalpalayarak yürüyen katil daha sonra binaya giriyor. Delbe, saat 13.00 sıralarında polis tarafından binadan çıkarılırken, Kemal Delbe'nin üzerinden de Sözer'e ait ziynet eşyaları çıkmıştı.

Aylin Sözer'i öldüren katil Kemal Delbe'nin binaya giriş anı kamerada

KAYMAKAMLIKTAN AÇIKLAMA

Cinayetle ilgili Maltepe Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklama şöyle denilmişti:

"Maltepe ilçesinde meydana gelen 'Kasten Öldürme' konusu ile ilgili olarak yapılan ilk belirlemelere göre; sabah 08.00 civarı Kemal Ayyıldız'ın, Aylin Sözer isimli kadın şahsın evine gittiği, bir süre sonra tartıştıkları, akabinde kadını öldürdüğü, olaya hırsızlık şüphesi vermek için daireyi ateşe verdiği bilgisi alınmıştır. Şüpheli Kemal Ayyıldız gözaltına alınmış, olay ile ilgili olarak adli soruşturma açılmıştır"

SOYADINI DEĞİŞTİRMİŞ

Öte yandan katilin 2019 yılında mahkemeye başvurarak soyadını 'Ayyıldız' yaptığı öğrenildi.

TEK KİŞİLİK HÜCREYE KONDU

Maltepe'de meydana gelen cinayetle ilgili soruşturma çok yönlü sürüyor. Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen soruşturmada Maltepe'de gözaltına alınan Kemal Delbe, Cinayet Büro Amirliğinde tek kişilik bir hücreye konulduğu öğrenildi.

ÖZEL EKİP KURULDU

Cinayet Büro Amirliğinde oluşturulan özel bir ekip tarafından yapılan soruşturmada Kemal Delbe'nin cep telefonu ile e-posta hesapları, hatta banka hesaplarının da inceleme altına alındığı öğrenildi. Öte yandan, çevrede bulunan bütün güvenlik kamera kayıtları da Cinayet Büro Amirliği'nde toplanıyor. Bu görüntüler kullanılarak şüphelinin eve giriş saati net olarak tespit edilmeye çalışılıyor. Şüphelinin ilk yakalandığı anda polis memurlarına Aylin Sözer'le birlikteliği ile ilgili söylediği bazı iddiaların doğru olup olmadığının da araştırıldığı belirtildi. Yetkililer olayla ilgili delillerin toplanmasının ardından şüphelinin olayla ilgili ifadesinin alınmaya başlanacağı işlemlerinin tamamlanmasının ardından Anadolu Adliyesi'ne sevk edileceğini söyledi.

NE OLMUŞTU?

Maltepe'de Kemal Delbe, eski sevgilisi olduğu iddia edilen özel bir üniversitede öğretim görevlisi Aylin Sözer'in üzerine yanıcı madde döktükten sonra ateşe verdi. Kadın yanarak, feci şekilde hayatını kaybederken, şüpheli polis ekiplerince gözaltına alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Ayyıldız Maltepe Haberler

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

Bakmadan Geçme

24 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 24 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 24 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 24 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 24 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde kimler var? İşte Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu! Astrolog Meral Türkiye Kupası şampiyonunu bildi mi, Astrolog Meral ZTK tahmini neydi 2024? 23-24 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Fenerbahçe PFDK kaç maç ceza aldı? Mert Hakan Yandaş Oosterwolde kaç maç ceza aldı? #128680 23-24 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Ziraat Türkiye Kupası'nı alan UEFA'ya gider mi? Ziraat Türkiye Kupası'nı kim kazandı? Beşiktaş mı Trabzonspor mu, ZTK'yı kim aldı? Beşiktaş marşları: En güzel Beşiktaş sözleri ve Beşiktaşlı şarkıları nelerdir? Beşiktaş taraftar sözleri 2024 #9917 Aldatmak bu hafta yok mu?
O anlar kamerada! Okuldaki mezuniyet kutlamasında helyum gazlı balon patladı

O anlar kamerada! Okuldaki mezuniyet kutlamasında helyum gazlı balon patladı

500

Yorumlar (13)

Bingül teyze:

Okumuş cahil olmayan bir insanın bu vicdansız kişiyle ilişkisi olabilirmi bence yalan ifade veriyor konunun iyice araştırılması gerekir

19
2
yanıtYanıtla
hakim:

otopside kadının bazı bolgelerinde adamdan bazı kalıntılar varmı cok rahat bakılabilir. . .

yanıt0
yanıt0
Reis:

Bitmis bu ülke ya,,Allah yardimciniz olsun diyecem.ama.neden olsunki yobazlar cok...

6
12
yanıtYanıtla
SEMA:

SUYA YAI YAZMAYA ÇALIŞMAYIN ŞİMDİ. . . BU ULKE ADAM OLMAZ

12
5
yanıtYanıtla
zeynep:

bunun ülke ile ne alakası var siz yurt dışında başka ülkelerde bunların yaşanmadığını mı sanıyorsunuz o zaman biraz da global haber kanallarını izleyin biraz. insan her yerde insan erkek her yerde erkek kadın her yerde aynı kadın. önemli olan insan olmak

yanıt4
yanıt4
zeynepe cevp:

BAŞKA ÜLKELER BENI ILGILENDIRMIYOR ZEYNEP HNM

yanıt2
yanıt1
Narin:

Bizim ülkede sığır çok. Haklısın

yanıt0
yanıt0
KIZ ZEYNEP:

NE DIYON LA. . .

yanıt0
yanıt0
MİNE:

Koskoca akademisyen, madde bağımlısı olduğu her halinden belli olan bu insan müsveddesiyle aşk yaşamaz. Bu cani ya birinin maşası ya da platonik olarak aşıktı kadına. Kadın reddetti o da böyle bir vahşete karar verdi. İnşallah aynı şekilde ölürsün sen de. Rezil herif.

6
0
yanıtYanıtla
ŞAHİN:

kapıyı nasıl açtı peki bildiğim kadarıyla zorlama yok, neden platonik aşkına kapıyı açsın hadi apartman kapısı açıktı diyelim siz olsanız sormadan daire kapınızı açarmıydınız, muhtemelen kadın bitirmek istedi bu serseri hem kadını hem parasını bırakmak istemedi sonuç alçakça canice bir cinayet

yanıt0
yanıt0
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title