Haberler

Malezyalı Muhammed'e Sürpriz Doğum Günü

Güncelleme:

Malezyalı Muhammed Hazik konuk olduğu Çınar ailesinin evinde doğum gününü kutladı.

41 ülkeden 1000 çocuğun katıldığı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali için Kocaeli'ye gelen Malezyalı Muhammed 11 yaşına konuk olduğu Çınar ailesinin evinde girdi. Çınar ailesinin hazırladığı sürpriz doğum günü partisinde Malezyalı Hazik'in sevinci görülmeye değerdi.

DÜNYA KARDEŞLİĞİ

Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen 23 Nisan Uluslar arası Çocuk Festivali bütün hızı ile devam ediyor. 41 ülkenin çocukları birbirinden muhteşem etkinliklerle güzel günler geçirerek dünya kardeşliğine örnek oluyor. Kocaeliye gelen Malzeyalı Muhammet Hazik'e konuk olduğu Çınar ailesinin hazırladığı sürpriz doğum günü partisi de bu kardeşliği bir kez daha gözler önüne serdi.

11 YAŞINA GİRDİ

Nuh Çimento Okulu'nda eğitim gören Eren Çınar ile festival boyunca aynı evi paylaşan Malezyalı Hazik, sürpriz doğum günü pastasını görünce çok şaşırdı. Kendisine yapılan bu jestten etkilenen Hazik, arkadaşı Eren'e sarılarak teşekkür etti. 11 yaşına basan Hazik'i baba Mehmet Aydin, anne Huri ve oğulları Eren kutladı. Sürpriz doğum gününde Hazik'i Malezyalı arkadaşları ve grup liderleri de yalnız bırakmadı.

BÜYÜK MUTLULUK

Pastasını afiyetle yiyen Hazik, kendisini evinde gibi hissettiğini ifade ederek mutluluğunu ifade etti. Hazik, arkadaşı Eren'i artık kardeşi gibi hissettiğini onunla evine gidince telefonla ve ya internet aracılığıyla konuşmak istediğini söyledi. Evin babası ve annesi Hazik ile oğulları Eren'in çok iyi bir dost olduklarını belirterek" İlk geldiklerinden bu güne kadar çok iyi anlaştılar. Bol bol basketbol oynadılar. Bizler için de çok büyük mutluluk oldu" dedi.

KARDEŞİM GİBİ OLDU

Evin oğlu Eren ise" Hazik gelmeden önce çok heyecanlandım. Geldiğinde çok mutlu oldum. Çok iyi vakitler geçirdik. Festival bitmek üzere. Onun gitmesini hiç istemiyorum.Ben de onu kardeşim gibi hissediyorum" diyerek festivalin asıl amacını dile getirmiş oldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Eren Çınar 23 Nisan Güncel Haberler

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Gaddar neden bitiyor? FİNAL YAPIYOR! Gaddar niye final yapıyor? Asgari kurumlar vergisi nedir, ne kadar olacak? Hangi şirketler asgari kurumlar vergisi ödeyecek?
İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title