Haberler

Malatya Şehit Astsubayın Ailesinin Ait Evin Yolu Bile Yok

Şehit astsubayın Ailesinin ait evin yolu bile yok Malatya'da toprağa verilecek Mikail PELİT/MALATYA,(DHA)- ANKARA'da görevliyken, operasyonların başlamasıyla Diyarbakır sura geçici görevle sura gönderilen astsubay Mehmet Ali Dinç,(23) teröristlerle çıkan çatışmada şehit oldu.

Şehit astsubayın Ailesinin ait evin yolu bile yok

Malatya'da toprağa verilecek

Mikail PELİT/MALATYA,(DHA)- ANKARA'da görevliyken, operasyonların başlamasıyla Diyarbakır sura geçici görevle sura gönderilen astsubay Mehmet Ali Dinç,(23) teröristlerle çıkan çatışmada şehit oldu.

3 silah arkadaşlarıyla birlikte ağır yaralanan Mehmet Ali Dinç, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldıu.

Acı haber sabahın erken saatkerinde aileye bildirildi. Malatya'nın Yeşiltepe semtinde bahçe içerisinde oturan aileye acı haber sağlık görevlileri eşliğinde bildirildi.

50 yaşındaki baba Ramazan Dinç ile 48 yaşındaki anne Haberi alır almaz baygınlık geçirdiler. 7 kardeşin 3ü kız 3 erkek 6 kardeşin en büyüğü olan Mehmet Ali Dinç'in, Diyarbakır'a geçici görevle gittiğini ailesine söylemediği öğrenildi.

Mehmet Ali Dinç'in şehit olduğu haberinin Malatyaya ulaşması üzerine, şehidin ailesine ait olan evin yolu Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından iş makinaları ile açıldığı gözlendi.

Bekar olan şehit Mehmet Ali dinç'in baba ocağına türk bayrakları asıldı. Şehidin yakınları haberi alır almaz baba Ramazan Dinç'in evinde toplanmaya başladılar. Bu arada şehidin bazı yakınlarıda Mehmet Ali Dinç'in naaşının adli tıpa gelme ihtimaline karşı kurumda beklemeye başladılar.

Şehit astsubayın bugün ikinde namazından sonra düzenlenecek törenle Malatya Şehir mezarılığındaki şehitlikte toprağa verileceği bildirildi.

3 yıl önce okuldan mezun olan Mehmet Ali Dinç'in silah arkadaşlarınında törene katılmak için Diyarbakır'da Malatya'ya doğru hareket ettikleri bildirildi.

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Dinç Diyarbakır Ali Dinç Malatya Politika Güncel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

title