Haberler

Malatya Kabuk Değiştiriyor

Güncelleme:

Cem Vakfı Malatya Şube Başkanı Eşref Doğan'dan Başkan Çakır'a Övgü

Cem Vakfı Malatya Şube Başkanı Eşref Doğan ile Zeynel Abidin Kültür Vakfı Başkanı Erdoğan Ünverdi, Muharrem Ayı dolayısıyla beraberlerinde bir heyet ile birlikte Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret ettiler.

Muharrem ayının mübarek bir ay olduğunu ve bu ayda kan dökülmesinin yasak olduğunu belirten Cem Vakfı Başkanı Eşref Doğan, "Muharrem ayının herkese hayırlı olmasını diliyorum. Geçmişte dökülen gözyaşlarının bir daha olmamasını diliyorum" dedi.

Zeynel Abidin Kültür Vakfı Başkanı Erdoğan Ünverdi de kabulünden dolayı Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a teşekkür edip, çalışmalarında başarılar diledi. Erdoğan bu ay vesilesiyle oruç tutanların, oruçlarının kabul olması temennisinde bulundu.

Başkan Çakır: Muharrem Ayı, Kutsal aylarımızdan Bir Tanesi…

Ziyaretten dolayı misafir heyete teşekkür eden Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise Muharrem Ayı'nın kutsal aylardan bir tanesi olduğunu belirterek, bu ayın birliğimize, beraberliğimize ve kardeşliğimize vesile olmasını diledi. Geçmişte yaşanan acıların bir daha yaşanmaması temennisinde de bulunan Çakır, "Ben bu vesile ile Kerbela şehitlerimizi de rahmetle anıyorum. Belediye olarak 17 Aralık tarihinde 'Ehli Beyt Sevgisi' konulu bir Panel düzenleyeceğiz. Ayrıca bir de iftar yemeği vereceğiz.

Muharrem ayının, ülkemiz için, hayırlı ve huzurlu geçmesini diliyorum. Oruç tutanların oruçlarının kabulünü diliyorum" dedi.

Eşref Doğan'dan Övgü: Malatya Kabuk Değiştiriyor…

Ziyaret sırasında Malatya Belediyesi tarafından yapılan çalışmalara da değinen Cem Vakfı Başkanı Eşref Doğan, çalışmalardan övgüyle sözederek, Malatya'nın kabuk değiştirdiğini söyledi. Doğan, Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a bu çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, başarılar diledi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır da yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını, ilgili kurum ve kuruluşlarda koordineli bir şekilde bütün altyapıları tamamlayarak, üst yapıları da yaptıklarını belirterek, önümüzdeki yıl daha çok çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

title