Haberler

Makao'da Dünya Turizm Günü'nde Tepsi Taşıma Yarışı Düzenlendi

Güncelleme:

MAKAO, 27 Eylül (Xinhua) -- Çin'in güneyindeki Makao'da Dünya Turizm Günü için düzenlenen tepsi taşıma yarışına katılan yarışmacılar görülüyor, 27 Eylül 2022. Makao'da Salı günü Dünya Turizm Günü'nü kutlamak için tepsi taşıma yarışı düzenlendi.

MAKAO, 27 Eylül (Xinhua) -- Çin'in güneyindeki Makao'da Dünya Turizm Günü için düzenlenen tepsi taşıma yarışına katılan yarışmacılar görülüyor, 27 Eylül 2022. Makao'da Salı günü Dünya Turizm Günü'nü kutlamak için tepsi taşıma yarışı düzenlendi. Yerel yiyecek-içecek ve turizm sektörlerinde çalışan 130 kadar katılımcının yer aldığı yarış Makao'nun St. Paul Katedrali Kalıntıları ve Senado Meydanı gibi turistik bölgelerini içine alan bir rota üzerinde yapıldı. (Fotoğraf: Cheong Kam Ka/Xinhua)

Kaynak: Xinhua / Güncel

Dünya Turizm Günü Eylül Makao Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title