Haberler

İzmir'de, Balkona Çıplak Çıkan Kızlı Erkekli Vatandaşları Gören Mahalleli Sokağa Döküldü

Güncelleme:

İzmir'in Buca ilçesine bağlı Yıldız Mahallesi'nde bulunan 1+1 dairelerde fuhuş yapıldığını öne süren mahalleli, sokağa çıkarak eylem yaptı.

İzmir'in Buca ilçesine bağlı Yıldız Mahallesi'nde bulunan 1+1 dairelerde fuhuş yapıldığını öne süren mahalleli, eylem yaptı.

"YETKİLİLERDEN YARDIM İSTEDİ"

Yıldız Mahallesi'nin sakinleri, bazı 1+1 dairelerde fuhuş yapıldığını ileri sürdü. Fuhuş pazarlığının sokak ortasında yapıldığı iddiasında bulunan mahalleli, belirledikleri binanın önünde bir araya geldi. Mahalle sakinleri, özellikle küçük çocukların korunması için yetkililerden yardım istedi. Bir süre önce fuhşa aracılık ettiğini öne sürdükleri kişilerin kendilerine ve polise saldırdıklarını dile getiren mahalleli, denetim yapılmasını talep etti.

İzmir'de Balkona Çıplak Çıkan Kızlı Erkekli Kişileri Gören Mahalleli Sokağa Döküldü

"DENETİM ALTINA ALINMASINI İSTİYORUZ"

Mahalle sakinleri adına konuşan Ümit Bozbay, "Ailelerimizin, çocuklarımızın güvende olmasını istiyoruz. Ne yazık ki çevremizde 1+1 dairelerin pansiyon haline getirilip günlük kiraya verilmeye başlamasıyla mahallemizin huzuru kaçtı. Bu dairelerde çıplak balkona çıkan kızlı erkekli kişiler yüzünden, balkonlarımıza çıkamaz olduk. Camlarımızı kapılarımızı açamaz hale geldik. Çocuklarımız sokakta oyun oynayamaz hale geldi. Durum her geçen daha da kötüye gitmektedir. Araçlarla yabancı uyruklu kadınlar da bu dairelere getirilmeye başlandı. Burayı kiraya veren kişiler bize ve polislerimize saldırma cesareti göstermeye başladılar. Mahalle sakinleri olarak bu dairelerin sahiplerinin belirlenmesini ve dairelerin denetim altına alınmasını istiyoruz" dedi.

Açıklamanın ardından mahalle sakinleri, olaysız dağıldı.

İzmir'de Balkona Çıplak Çıkan Kızlı Erkekli Kişileri Gören Mahalleli Sokağa Döküldü

İzmir'de Balkona Çıplak Çıkan Kızlı Erkekli Vatandaşları Gören Mahalleli Sokağa Döküldü

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yıldız Mahallesi İzmir Buca 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (141)

İSMİ YOK:

yaw ne olcak ya ilerleyin biraz örümcekler. isteyen istediğini yapar kimse kimsenin özgürlüğüne karşamaz. Bu arada osmanlıda değiliz düğünde takılan para altın ve gerdanlıklara son verilmeli. uygulayanlara ceza kesilmeli mesela evlilikleri iptal edilmeli.

18
53
yanıtYanıtla
nihan:

ahlaki değerler önemli.

yanıt3
yanıt3
AMERIKALI:

begenmiyosan HADI KONYAYA, BAYBURTA, ERZURUMA cahillerrrrrrr!!!!!

18
49
yanıtYanıtla
Osmanlı:

Sen amerikaya git daha iyi olur

yanıt12
yanıt4
İSMİ YOK:

yobazlar çıkmış eyleme. orda 2 tane bayan var açık aldanmayın sakın protesto için açılmışlar maksat algı

10
56
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

İzmir sahil şeridinde yer aldığı için,orada yaşayan vatandaşlarımızın çoğu alkole düşkündürler,meyhaneler tıklım tıklım dolu,camiler ise bomboştur,bence devletimiz müftünün yanına iki polis memuru vermeli,tüm evler tek tek ziyaret edilmeli,insanları güzellikle ve tatlılıkla dört dörtlük müslüman olmaları teklif edilmeli,itiraz edenler denize dökülmeli,kabul edenlere her türlü destek verilmelidir.herkese saygılar sunuyorum efendim.

29
32
yanıtYanıtla
Trabzonspor 61:

Çok Dogru Söylüyorsun Dürbünlü Hocam.Aynen Katılıyorum.Saol varol.

yanıt7
yanıt7
makarakukarakakarakikiri:

:D müslüman olmayanları da sen seç istersen

yanıt2
yanıt0
economi:

kafirun suresini sen kendine oku siz laiklere iyi uyuyor bu sure. sizi zorlyanda yok. kafanıza kılıç dayamadı kimse sizin. her haldı rahat rahat yapıyorsunuz. adam orada size kinaye yapmış, sizde gerçekten denize dökülcez diye feryat figan aglanıyorsunuz . gavuru denize döken bir nesilden gavur gibi denize giren bir nesil çıkardınız tebrikler. bence siz deccalin ta kendisisiniz

yanıt3
yanıt3
SSK EMEKLİSİ:

ZABAK ZABAK GÜLDÜRDÜN

yanıt1
yanıt0
Tüm 141 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title