Haberler

Mahkeme Mağarada Tecavüze Acımadı: 19 Yıl 6 Ay Hapis

Güncelleme:

Mahkeme, Kayseri'de sevgilisi, M.Y.'ye Ali Dağı'nda bulunan mağarada cinsel istismarda bulunan ve tutuksuz yargılanan K. Çelik'e, 19 yıl hapis cezası verdi.

Kayseri'nin Talas İlçesi Ali Dağı arkasındaki mağarada 7 Mayıs 2014 tarihinde sevgilisi, 20 yaşındaki M.Y.'ye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuksuz yargılanan 24 yaşındaki Kenan Çelik'e, 19.5 yıl hapis cezası verildi.

SİLAH ZORUYLA GÖTÜRDÜ VE...

Çelik, nişanlısı ile arasını bozmakla suçladığı sevgilisi M.Y. ile işyerinde buluştuktan sonra silah tehdidiyle 38 UF 429 plakalı otomobiline bindirerek mağaraya götürdü. Mağarada, Çelik, iddiaya göre sevgilisiyle zorla cinsel ilişkiye girdi.

"SENDE DE BİR İZİM OLSUN"

Çelik, "Benim görüştüğüm her bayan üzerinde bir izim vardır, senin üzerinde de bir izim olsun" diyerek elindeki sigarasını M.Y.'nin koluna söndürdü. M.Y., olaydan 1 gün sonra polise giderek şikayetçi oldu. Bunun üzerine gözaltına alınan Kenan Çelik, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

"6 AYDIR SEVGİLİYİZ, YALAN SÖYLÜYOR"

Kayseri 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki bugünkü karar duruşmasında M.Y. ve tutuksuz yargılanan Kenan Çelik hazır bulundu. Çelik, "M.Y. ile 6 aydır sevgiliyiz. Kızın vücudunda sigara söndürmedim. İkimiz isteyerek ilişkiye girdik. Suçsuzum, beraatimi talep ediyorum" dedi.

19 YIL CEZA

Mahkeme heyeti, Kenan Çelik'e, 'Silahla Tehdit' suçundan 2 yıl hapis, 'Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma' suçundan 6 yıl hapis, 'Cinsel Saldırı' suçundan 10.5 yıl hapis ve 'Hakaret' suçundan da 1 yıl hapis cezası verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kenan Çelik Kayseri Talas Yaşam Güncel Haberler

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Barcelona Real Sociedad maçı CANLI izle! 13 Mayıs Barcelona R.Sociedad maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Aston Villa Liverpool maçı CANLI izle! 13 Mayıs A.Villa Liverpool maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Burcu Biricik hamile mi, bebeğinin cinsiyeti ne? Galatasaray Fenerbahçe maç biletleri ne zaman satışa çıkacak, biletler bitti mi? Jose Mourinho Fenerbahçe teknik direktörü mü olacak? Engelliler haftası sözleri ve mesajları! 10-16 Mayıs engelliler haftası mesajları! Engelliler haftası ne zaman, bu hafta mı? Soma davası nedir? Soma'da ne oldu, maden kazasında kaç kişi hayatını kaybetti? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 13 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Mahmut Uslu kimdir? Mahmut Uslu zengin mi, serveti ne kadar? Ferit Şahenk kimdir? Ferit Şahenk zengin mi, serveti ne kadar? Aziz Yıldırım'ın basın toplantısı ne zaman, saat kaçta? Aziz Yıldırım ne zaman basın açıklaması yapacak?
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500

Yorumlar (49)

Anneyim:

Yavrularimiz var Allah yoldan cikartmasin iyilerle karsilastirsin

55
1
yanıtYanıtla
YAVUZ SULTAN SELİM:

KLASİK ADALET SİSTEMİ DELİL YOK SADECE BİR İFADE VE KARARAN BİR HAYAT YAZIK BU ERKEKLERE

18
29
yanıtYanıtla
NiğdeliMobil-IOS:

Çoğu olayda erkeklerin suçu yok yazık oluyor çoğu delikanlıya Erkekleri zayıf olduğu taraftan vurup daha sonrada şikayetçi oldularmı Erkek yandı hayatı kararıyor kız benim koluma dokundu taciz etti dese erkek 3 yıl ceza yiyebilir aslında erkeği azdıran tuzağına düşüren kızlarada aynı cezayı vereceksin yoksa çoğu erkeğin hayatı kararır

33
12
yanıtYanıtla
kenan yusufoğlu:

adama ba k kendi iseğiyle ilişkiye girdik suçsuzum diyor, demek din, iman ahlak ın hiç tesiri kalmamış, memleket sodom ve gomere yi geçti Allah bizi ahlaksızların yüzünden toplu cezalandırmasın. . amin.

35
6
yanıtYanıtla
33 özlem 72Mobil-ANDROID:

adanalılara kurban olun tamam mı dengesizler

9
30
yanıtYanıtla
kartal:

o cezayi veren hakimime helal holsun diyorum taktir etim vallahi oyle olacak cakacan 20 yiliki akilansin millet birdahada kimsenin karisina kizina sarkintilik tecavuz yapmasinlar sonrada 2 3 dakikalik bir zevk icin yatarsin it gibi 20 yili cok iyi oldu vallahi bu haber gercek cok sevindim avrupa ulkelerinde birak kadina tecavuzu dokunmak bile cok buyuk suc onun icin avrupali kadinlar bu kadar rahat bizim ulkemizde rahat geze bilmeliler korkmadan

33
5
yanıtYanıtla
MUTLAK GERÇEKMobil-IOS:

Adanalı olmak ayrıcalıktır Adana'ya sonradan gelen özellikle Kürtler adanalı değildir adanada ne kadar pislik rezillik varsa tv ye basına Düşen accc Kürtler'in eseridir haddinizi bilin her konuda had bildiririm

24
11
yanıtYanıtla
s.yMobil-ANDROID:

Akp nin seriatinda her sey olur.zinayi serbest birakanlar onlar değilmi?

17
16
yanıtYanıtla
AdaletMobil-IOS:

Mahkemeler öyle bedavadan ceza vermez. Deliller Şahitler olur. Adam ceza aldıysa ispatlıdır. Boş konuşmayın

29
1
yanıtYanıtla
erdal (Korkusuz Asker):

Gülüyorum bu adalete

3
20
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title