Haberler

Madencinin Oğlu, Babasız İlk Doğum Gününü Kutladı

Güncelleme:

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, şehit madenci Ahmet Erol'un oğlunun 10'uncu yaş gününde Gökdeniz'i yalnız bırakmadı.

Manisa'nın Soma İlçesi'nde maden işçileriyle biraraya gelen CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, şehit madenci Ahmet Erol'un oğlunun 10'uncu yaş gününde Gökdeniz'i yalnız bırakmadı. Pastayı birlikte kesen CHP'li Özel ile Gökdeniz, sonra birbirlerine ikram etti.

CHP'li Özgür Özel, maden faciasının 60'ıncı gününde önce Soma Kültür Parkı'nda maden emekçilerine verilen sözlerin tutulmasını isteyen işçileri, kurdukları çadırda ziyaret etti ve burada işçilere verilen sözlerin takipçisi olduğunu belirtti. Özel daha sonra şehit madenci Ahmet Erol'un ailesinin verdiği iftar yemeğine katıldı. İftardan sonra Ahmet Erol'un oğlu Gökdeniz'i doğum gününde yalnız bırakmayarak, birlikte fotoğraf çektirdi, pastayı kesti.

CHP'li Özel, 36 yaşında Soma faciasında hayatını kaybeden şehit madenci Ahmet Erol'un eşi Niyase Erol, oğulları Gökdeniz ve Anıl ile sohbet etti. Ahmet Erol'un 10 yaşındaki büyük oğlu Gökdeniz'in babasız geçireceği ilk doğum günü olduğunu hatırlatan anne Niyase Erol, normalde doğum gününü kutlamayı düşünmediklerini, ancak Özgür Özel'in iftar yemeğine katılacağını öğrenince, oğlunun da isteğiyle pasta kesmeye karar verdiklerini söyledi.

PASTANIN ÜZERİNDE MADENCİ I

Gökdeniz'in doğum günü için hazırlanan pastada madenci fotoğrafı olması dikkat çekti. Kazanın 60'ıncı gününde Gökdeniz'in babasız ilk doğum gününü buruk kutlayan aile, madencileri savunduğunu, haklarını korumak için çalıştığını belirttikleri Özgür Özel'i çok iyi bildiklerini söyledi. Aile, Özgür Özel'i konuk etmekten mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Pastayı birlikte kesen CHP'li Özel ile Gökdeniz, sonra birbirlerine ikram etti. - Manisa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Erol Özgür Özel Soma Politika Güncel Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Galatasaray Ekmas Pınar Karşıyaka Play Off maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Mayıs Basketbol Play Off CANLI İZLE! Antalyaspor Adana Demirspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Antalyaspor ADS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kanada bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Antalyaspor Adana Demirspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Antalyaspor ADS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Tayland bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Sırbistan bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? 16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

title