Haberler

Ereğli'de İşçi Taşıyan Minibüs Tırla Çarpıştı: 15 Ölü

Güncelleme:

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 15 kişi yaralandı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 15 kişi yaralandı. 2 tır ve bir işçi midibüsünün karıştığı kazada, midibüse çarpıp kaçtığı iddia edilen tır şoförü, kaza yerinden yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta park halinde bulundu. Yaralanan 15 kişi, ilçedeki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

Kaza bugün saat 17.30 sularında Ereğli Zonguldak karayolu üzerinde meydana geldi. İddialara göre Zonguldak'tan Ereğli istikametine giden 34 AZ 3431 çekici 34 TA 6779 dorse plakalı TIR sürücüsü Hasan Sümer, önünde ki bir başka TIR'ı solladığı sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek önce Burçin Sarıkaya idaresinde ki 67 DK 827 çekici 67 DK 184 plakalı TIR'a daha sonra da Mehmet Yıldırım idaresinde ki 67 LU 197 plakalı özel maden ocağına ait işçi servisine çarptı.

67 DK 827 plakalı TIR'ın çarptığı midibüs yol kenarında su kanalına düşerek durdurabildi. Kazaya sebebiyet veren sürücü Hasan Sümer, kazadan sonra olay yerinden kaçarken, kazayı gören çevre sakinleri ve diğer araç sürücüleri yaralıların yardımına koştu. Yaralılar, olay yerine gelen çok sayıda ambulansla çevre hastanelere kaldırıldı.

Kazaya sebebiyet verdikten sonra kaçtığı iddia eden tır şoförü Hasan Sümer kaza yerinden yaklaşık bir kilometre uzaklıkta aracını park etmiş halde bulundu. Jandarma ve Bölge Trafik ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Alkol muayenesi yapılan Hasan Sümer'de alkol izine rastlanmadı.

Sümer, kaza yerinde başka bir kazalı TIR'ın olduğunu soran Polis memuruna; "Sonra devam ettim abi. Yalan yok. Tıra ne olmuş? Ondan haberim yok benim" cevabını verdi.

Kazada Minibüs sürücüsü Mehmet Yıldırım ile birlikte yaralanan ve özel hastanelere ve Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılan maden işçileri İbrahim Gedik, Şaban Uludağ, Kenan Acar, Tolga Gülhan, Recep Öcalan, Halis Uludağ, Süleyman Kocaman, Numan Kaya, Göksal Acar, Erdal Acar, Kadir Uğuz, Tezcan Yalman ve ismi alınamayan iki işçinin sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı, bir işçinin çenesinin kırıldığı ve bir işçinin de minibüste sıkışmadan dolayı vücudunda ezilmeler olduğu öğrenildi.

Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Yıldırım Zonguldak Sarıkaya Uludağ Politika Güncel Haberler

İzmir'de infial yaratan görüntü! Yanındaki bankta oturan kadına bakarak kendini tatmin etti

İzmir'de infial yaratan görüntü! Yanındaki bankta oturan kadına bakarak kendini tatmin etti

Tuzla'da yangın! Alevlerin sardığı fabrikadan patlama sesleri yükseliyor

Tuzla'da yangın! Alevlerin sardığı fabrikadan patlama sesleri yükseliyor

Efes Antik Kenti'nde özel davet skandalı! Türk vatandaşları içeriye sokmadılar

Efes Antik Kenti'nde özel davet skandalı! Türk vatandaşları içeriye sokmadılar

Bakmadan Geçme

Turkcell bayramda açık mı? Turkcell bayileri bayramda kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? Metro market bayramda açık mı? Metro market bayramda çalışıyor mu, kaça kadar açık? Trendyol Express bayramda çalışıyor mu? Trendyol Express bayramda açık mı, kapalı mı? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 18 Haziran Salı Survivor yeni bölüm! Döviz büroları bayramda açık mı? Döviz büroları kurban bayramında kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramında yollar ücretsiz mi? Osmangazi Köprüsü, Çanakkale Köprüsü, Avrasya Tüneli, Kuzey Marmara bedava mı? Türkiye - Gürcistan maçı hangi kanalda, saat kaçta? Türkiye - Gürcistan maçı nereden izlenir? Yalan dizisi hangi gün? Yalan dizisi hangi kanalda, saat kaçta başlayacak? Sansar Salvo tutuklandı mı? Ünlü rapçi Sansar Salvo neden cezaevine girdi, sebebi ne? Sansar Salvo neden hapse girdi? Bayram hangi gün bitiyor? Kurban Bayramı kaç gün sürecek, ayın kaçında, hangi tarihte bitecek? 22 Haziran hangi burç? 22 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Haziran tarihi hangi burç olur? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Haziran dün gece deprem mi oldu? ECZANELER BAYRAMDA AÇIK MI 2024? 17-18-19 Haziran Bayramda eczaneler kapalı mı olacak, kaç gün açık olacak? BAYRAMDA OTOBÜSLER ÜCRETSİZ Mİ? Kurban Bayramı boyunca toplu taşıma bedava mı? Metro, metrobüs, otobüs, tramvay ücretsiz mi?
Bakan Şimşek talimatı vermişti! Bayramın kaymağını yiyen sektörler incelendi, çok sayıda işletme SGK'ya bildirildi

Bakan Şimşek talimatı vermişti! Bayramın kaymağını yiyen sektörler incelendi, çok sayıda işletme SGK'ya bildirildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title