Haberler

Lösemi Hastası Selçuk Son Yolculuğuna Uğurlandı

Güncelleme:

Lösemi hastalığı nedeniyle Zonguldak BEÜ Hastanesinde tedavi gören Selçuk Erdoğan, son yolculuğuna uğurlandı.

Lösemi hastalığı nedeniyle Zonguldak BEÜ Hastanesi'nde tedavi gören Selçuk Erdoğan, son yolculuğuna uğurlandı.

Dün akşam tedavi gördüğü Zonguldak BEÜ Hastanesi'nde hayata gözlerini kapayan Selçuk Erdoğan (20) için, Bartın'ın Hasankadı beldesi Merkez Camii'nde cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine Hasankadı Belediye Başkanı Zeki Erdoğan da katıldı. Selçuk'u son yolculuğunda arkadaşları yalnız bırakmadı. Cenaze sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan baba Metin Erdoğan (46), "Oğluma maddi ve manevi her türlü kan desteği veren herkesten Allah razı olsun. Özellikle Zonguldak BEÜ Hastanesi'nin tüm personeline teşekkür ediyorum. Türkiye'ye ve kan bulmaya çalışan siz basına teşekkür ediyorum. Allah sizden razı olsun. Oğlumu maalesef dün kaybettim. Günde en az 10 ünite kan ihtiyacı vardı. Bunu Türkiye halkı en yüksek seviyede bize verdi. Allah hepinizden razı olsun" dedi. Baba Erdoğan, cenaze töreninde gözyaşlarına hakim olamadı. Kılınan cenaze namazından sonra Selçuk, Doğancılar Mahallesi aile mezarlığına defnedildi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Selçuk Erdoğan Zonguldak Hasankadı Bartın Politika Güncel Haberler

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 16 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 16 Mayıs dün gece deprem mi oldu? 16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title