Haberler

Lokantada Hesap Yüzünden Dayak Yedi, Sabah Evinde Ölü Bulundu

Güncelleme:

Tekirdağ'ın Saray ilçesinde fabrika işçisi 42 yaşındaki Ömer Özer, dün gece fazla hesap yüzünden içkili lokantada dayak yedi. Bu sabah ise evinde ölü bulundu.

Tekirdağ'ın Saray İlçesi'nde fabrika işçisi 42 yaşındaki Ömer Özer, evinde ölü bulundu. Dün gece eğlenmek için gittiği içkili lokantada hesap yüzünden çıkan kavgada dövüldüğü öne sürülen Özer'in kesin ölüm nedeni, yapılacak olan otopsinin ardından netlik kazanacak. Jandarma ise lokantadaki 7 kişiyi gözaltına aldı.

HESAP YÜZÜNDEN DÖVDÜLER

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir fabrikada işçi olarak çalışan Ömer Özer, geçen cumartesi gecesi yalnız başına içkili bir lokantaya alkol alıp eğlendi. Gecenin sonunda gelen hesabı fazla bulan ve parası hepsini ödemeye yetmeyen Özer ile çalışanlar arasında tartışma çıktı. İddiaya göre tartışma büyüyünce çalışanlar, Özer'i dövdü. Bu sırada Özer, cebindeki çakıyı çıkartarak garsonlardan Hüseyin Beysever'i bacağından hafif yaraladı.

16 BİN LİRA KAN PARASI İSTEDİLER

Lokanta çalışanı Hüseyin Beysever'in yaralanması üzerine Ömer Özer, 'kan parası' adı altında 16 bin lira istenerek lokantada alıkonuldu. Bunun üzerine parayı ödeyeceğini söyleyen Ömer Özer, oğlu Oğuzhan Özer ve eniştesi Birol Bilgin'i telefonla arayarak durumu anlattı ve para istedi. Bunun üzerine oğul Oğuzhan Özer ile enişte Bilgin, lokantaya giderek 11 bin lira ödeme yaptı. Geri kalan 5 bin lira için de Ömer Özer'e senet imzalatıldı.

SABAH OĞLU CESEDİNİ BULDU

Senet imzalatına kadar lokantada bekletilen Ömer Özer, kendisini iyi hissetmediğini belirterek hastaneye gitmek istedi. Ancak işyeri çalışanları buna izin vermedi. Bir süre sonra çalışanlarının gözetiminde Ömer Özer, oğlu ve eniştesi ile birlikte evine bırakıldı. Geceyi evinde geçiren Ömer Özer, sabah odasında oğlu tarafından hareketsiz bulundu. İhar üzerine eve sağlık ve jandarma ekipleri geldi. Eve gelen sağlık ekipleri Özer'in hayatını kaybettiğini belirledi. Ceset, savcılık incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

7 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Ailenin yaşananları jandarmaya anlatması üzerine, lokantada olay sırasında bulunduğu belirlenen Gökhan P., Umut A., Serdar P., Ökkeş D., Erkut D., Mert M. ve Hüseyin B. gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Ömer Özer Çerkezköy Tekirdağ 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (7)

A....w:

Yahu yemek parasi icinde dövülür mü YA ? Kesin PKK ci sahislardir. Türkler yemek parasi icin dövmezler. Yurt ici Yurt disi tüm restauranlarin yüzde doksanini Kürtler isletir.

17
8
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

saraylılar mafyayı barındırın içinizde

10
10
yanıtYanıtla
d.d:

direk cinayetten yargılansın hepsi bu mafya bozuntusu içkili yerlerden çok var devlet bu tip yerlerde işlenen suçlara özellikle işletme ve çalışanlarına katlanmış ceza vermeliki bidaha böyle çakma mafyalar özeti yapmasın. .

11
0
yanıtYanıtla
Serdar:

kültür yok, eğitim yok - olacaüı bu

10
0
yanıtYanıtla
Hayrettın:

Böyle pislik yuvalarını çalıştıran yetkili makamlara sormak lazım bunların topluma verdigi zarardan vede üzüntüden başka bir şey varmı?resmen pislik yuvaları ilk başta işletme sahibini cinayetten dogru idam cezası sonra adamlarına bunlar vatandaşa kendi kanunlarını uyguluyor, bunların derhal kolluk kuvvetleri tarafından kapanması lazım hepsi pislik yuvası.

9
0
yanıtYanıtla
Serkan:

Böyle benzer bir olay memleketim Balikesirde basima geldi, yurt disindan üc günlügüne gelmistim gece 23 civari dedim biraz sehri gezeyim sehir cinde bi bara gittim icerde üc bes insan vardi 3 bira ictim yaklasik 1 Saat sonra aniden masama bi bayan geldi bana dedi bi icecek ismarlarmisiniz bende inanin kötü niyetimden degil hemen evet dedim buyrun icebilirsiniz. . aradan 15 dak. sonra hesabi istedim bana 500 tl vermemi söylediler sonucta verdik. . . ama disari ciktigimda bitanesine iyi patlattim yumrugu

2
0
yanıtYanıtla
haydut sürüsü:

Allah belanizi versin . katiller yatacak yeriniz olmasin.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title