Haberler

Litvanya Büyükelçisİ Yarın Bursa'ya Geliyor

Güncelleme:

Litvanya Büyükelçisi Jolanda Kriskovieciene ile Litvanya Cumhuriyeti Ulaştırma Sorumlusu Büyükelçi Vytautas Nauduzas, iki günlük bir program dahilinde yarın Bursa'da olacak.

Büyükelçilerin gündeminde Viking Projesi ile basketbolda öğrenci değişim programı var…

Litvanya'nın Bursa Fahri Konsolosu Berat Tunakan tarafından ağırlanacak büyükelçiler, Baltık ülkelerini Türkiye'ye bağlayacak Avrupa'nın ulaşımda en büyük demiryolu yatırımı olan Viking Projesi'ni Bursa iş dünyasını anlatacak.

Valilik, Büyükşehir Belediyesi ve BTSO'yu ziyaret edecek olan Büyükelçiler Kriskovieciene ile Nauduzas, Özel Emine Örnek Okulları'nda da basketbolda öğrenci değişimi projesinin startını verecek.

Büyükelçiler Kriskovieciene ile Nauduzas, 30 Mart 2012 Cuma günü sabah saat 09.00'da da Otantik Otel'de bir basın toplantısı düzenleyecek.

Bu arada Litvanya Büyükelçisi Jolanda Kriskovieciene ile Litvanya Cumhuriyeti Ulaştırma Sorumlusu Büyükelçi Vytautas Nauduzas'ın Bursa programı şöyle:

29/03/2012 PERŞEMBE GÜNÜ ZİYARET PROGRAMI

14:30 - BURSA OTANTİK HOTEL'E GELİŞ

15:00 - BURSA VİLAYET ZİYARETİ

16:00 - BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINI ZİYARET

17:00 - ÖZEL EMİNE ÖRNEK OKULLARINI ZİYARET

19:00 - BURSA AS TV 'DE CANLI YAYINA KATILIM

30/03/2012 CUMA GÜNÜ ZİYARET PROGRAMI

09:00 - KAHVALTILI BASIN TOPLANTISI (OTANTİK HOTEL)

10:45 - BURSA TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULUNU ZİYARET

11:15 - BURSA'DAN AYRILIŞ

BURSA İÇİN ÖNEMLİ

Öte yandan, Litvanya'nın Bursa Fahri Konsolosu Berat Tunakan, Viking Projesi'nin Türkiye'nin yanı sıra Ortadoğu ülkeleri ile Baltık ülkeleri arasında bağlantı kuracak önemli bir ulaşım yatırımı olduğunu söyledi.

Konuya ilişkin Türk ve Litvanya Hükümetleri arasında görüşmelerin devam ettiğini anlatan Berat Tunakan, şunları kaydetti:

"Türkiye'nin yanı sıra Suriye, İran ve Irak gibi ülkelerin aralarında yer aldığı Ortadoğu ülkelerinden, Samsun ve İstanbul'daki limanlar vasıtasıyla Ukrayna'nın Odesa limanına oradan da demir ağı ile Belarus üzerinden Litvanya'ya ulaşacak ticaret koridorunu ifade eden Viking Projesi Bursa açısından da büyük önem taşıyor."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Litvanya Cumhuriyeti Türkiye Güncel Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
İsrail savaş uçakları sivillerin toplandığı bölgeye bomba yağdırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

İsrail savaş uçakları sivillerin toplandığı bölgeye bomba yağdırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title