Haberler

    Liderlik Kampı Başlıyor

    Üniversite öğrencileri, liderlik kampında dünyanın birçok ülkesinden öğrenciyle bir araya gelecek.

    Üniversite öğrencileri, liderlik kampında dünyanın birçok ülkesinden öğrenciyle bir araya gelecek. Endless Group tarafından 2004'ten bu yana kurulan markaların youth marketing alanında faaliyetlerini yürüten Endless Campus Liderlik Kampı 17 Eylül Cumartesi günü başlıyor. Bodrum'daki Baia Hotel'de düzenlenecek olan kampta eğitimler; deniz, kum ve güneş eşliğinde 19 Eylül'e kadar devam edecek. Endless Campus Liderlik kampına bu yıl 8 bin öğrenci başvurdu, mülakat ve elemeler sonucu 45 girişimci öğrencinin başvurusu kabul edildi. Üç gün sürecek kampta şirketin kurumsal yapısıyla beraber yıl boyu sürdürülecek çalışmalara ilişkin yol haritası belirlenecek. Endless Abroad İstanbul merkez ofisi dahil olmak üzere Londra, Ankara, İzmir, Antalya ve Denizli şubelerinden yöneticilerin de katıldığı kampta, OHC English, UIC English, Kaplan, EC English, LSI, LSC Stanton, LAL, ACE, ESDUBAI ve TLG dil okulları kurum yetkilileri genç girişimcilere yurtdışı dil okullarının avantajlarını, okul başarılarını ve tecrübelerini aktaracak.

    ÖĞRENCİLER YURTDIŞI EĞİTİM KONUSUNDA BİLİNÇLENİYOR

    Liderlik sürecinde Endless Campus'e gösterilen ilgilinin her geçen yıl artarak devam ettiğini belirten Endless Group Genel Müdürü Gökmen Özdemir, "Yurtdışında eğitim almak, dil öğrenmek, akademik kariyer yapmak artık zor değil. Biz de öğrenci arkadaşlarımızı bu imkanlar ve fırsatlar hakkında bilgilendirmeyi kendimize görev edindik. Bu sebeple Türkiye'de 50'nin üzerinde üniversitede temsilciliğimiz ve liderlerimiz bulunuyor. Yıl içerisinde bu liderlerimizle beraber düzenlediğimiz seminerlerle öğrenci arkadaşlarımıza birebir ulaşıyor ve kendilerini bilgilendiriyoruz" dedi. Düzenledikleri seminerler ve eğitim kamplarıyla beraber öğrencilerin yurtdışı eğitim konusunda bilinçlendiklerini söyleyen Özdemir; "Geçen sene birlikte çalıştığımız birçok genç arkadaşımız yurtdışı tecrübesini deneyimledi. Öğrencilerin yurtdışı eğitime bakış açıları ve bu doğrultuda bilinçli hareket etmeleri bizleri memnun ediyor" diye konuştu.

    Endless Campus Liderlik Kampı'na dair ayrıntılı bilgi için:

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Bodrum Eylül Politika Güncel Haberler

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

    En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

    En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği'ni yayımladı

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği"ni yayımladı

    Bakmadan Geçme

    Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
    Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

    Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title