Haberler

Liderin Yeni Adı Fethiyespor

Fethiyespor Alanyaspor'u 2-0 mağlup ederken Bandırmaspor'un mağlup olmasıyla 2 puan farkla liderlik koltuğuna oturdu.

Bu sezon 2.haftayı lider olarak geçiren Fethiyespor 20.haftada bir kez daha lider oldu. 8 maçlık yenilmezlik serisinin yanı sıra son 4 maçın 4'ünü de kazanan Fethiyespor önümüzdeki hafta deplasmanda 1461 Trabzon ile karşılaşacak.

TFF Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta 20.hafta karşılaşmaları bugün oynanan maçlarla tamamlandı. Fethiyespor'un Bandırmaspor'dan liderliği devraldığı haftada Fethiyespor Bank Asya 1.Lig yolunda çok önemli bir engeli daha açtı.

Daha önce oynadığı 17 maçta sadece 9 gol yiyen, Türkiye profesyonel futbol liglerinde 2011-2012 sezonunda deplasmanda hiç mağlubiyeti olmayan Alanyaspor'u 6.dakikada Murat Türkkan ve 86.dakikada Deniz Pıtır'ın attığı gollerle mağlup etmeyi başaran Fethiyespor bu sezonki 10'uncu galibiyetini aldı.

Yenilmezlik serisini 8 maça çıkartan Fethiyespor oynadığı son 4 maçta 12 puan toplayarak 2007 yılından bu yana ilk kez 4'te 4 yapma başarısını da gösterdi. Özellikle Teknik Direktör Beyhan Çalışkan'ın göreve başlamasıyla başarı grafiğini yükselten Fethiyespor'u Alanyaspor maçında taraftarı da yalnız bırakmadı.

Stadın tamamını dolduran ve gerek maç öncesinde gerekse maç sırasında takımı aralıksız olarak destekleyen Fethiyespor oynadığı oyun ve aldığı galibiyetle bu desteğin karşılığını sahada vermiş oldu.

Maçı Muğla Milletvekili Ali Boğa, Fethiye Kaymakamı Mehmet Ali Karetekeli ve Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı birlikte izlediler.

6.dakikada gelişen Fethiyespor atağında top kornere çıktı. Korner vuruşunu Fethiyespo'da Onur Okan kullandı. Ceza sahasının içine gelen topu ağlarla buluşturan ise Fethiyespor'un sürpriz golcüsü Murat Türkan oldu.

86.dakikada gelişen Fethiyespor atağında ceza sahası içerisinde topla buluşan Abdullah Apak topu Deniz Pıtır'a verdi. Deniz Pıtır önünde bulduğu topu ağlarla buluşturdu ve skoru belirleyen isim oldu.

Fethiyespor Murat Türkkan ve Deniz Pıtır'ın golleri ile Alanyaspor'u 2-0 mağlup etti.

Fethiyespor: 2 – Alanyaspor: 0

Stad: Fethiye Şehir Stadı

Hakemler: Onur Karabaş, Vedat Demir, Oğuz Kağan Çalışır

Fethiyespor: Fatih Öztürk (3), Sabri Gümüşsoy (3), Sabri Turgut (3), Serkan Koç (3), Engin Yeşilli (2) (64.dakika Uğur Aktaş (2)), Murat Türkkan (3), Selçuk Özkan (3), Deniz Pıtır (3), Salim Coğuplugil (2) (57.dakika Samed Kartal (1)) (74.dakika Aykut Turan (2)), Onur Okan (3), Abdullah Apak (3).

Alanyaspor: Kadir Tütüncü (1), Serkan Sevinç (2) (68.dakika İshak Topçu (?)), Metin Kurt (1) (46.dakika Serdar Akdoğan (?)), Hayrullah Akyel (2), Salih Kardeşgiden (3), Mutlu İlengöz (2), Nedim Vatansever (1) (46.dakika Tevfik Işık (2)), Adem Gökçe (2), Erhan Yıldırım (1), İskender Köksal (2), Mustafa Soytaş (2)

Goller: 6.dakika Murat Türkkan, 86.dakika Deniz Pıtır

Sarı Kart: Sabri Turgut, Uğur Aktaş (Fethiyespor) Tevfik Işık, Mustafa Soytaş (Alanyaspor)

Fethiyespor aldığı bu galibiyetle puanını 36'ya yükseltirken puan cetvelinde de ilk sıraya yükseldi. 20.hafta maçları sonrasında Fethiyespor'un Bandırmaspor ile arasındaki puan farkı 2, 3.sıradaki Adana Demirspor ile 4 oldu.

Fethiyespor 21.hafta karşılaşmasında 19 Şubat Pazar günü deplasmanda 1461 Trabzon ile karşılaşacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

murat türkkan fethiyespor trabzon Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title