Haberler

"LG ile Iron Man Ol" deneyimi bu haftasonu Forum İstanbul'da!

Güncelleme:

LG ve Disney, Mayıs ayı boyunca sürecek "LG ile Iron Man Ol" aktivitesine devam ediyor.

10-11-12 Mayıs tarihlerinde Forum İstanbul'da kurulacak aktivite alanında katılımcılar kendilerini Iron Man'e dönüştürme şansına sahip olacaklar!

Marvel'ın merakla beklenen filmi Iron Man 3, 3 Mayıs'ta vizyona girdi. LG, Iron Man 3 filminin vizyona girmesi şerefine filmin hayranlarını heyecan verici bir interaktif deneyime katılmaya davet ediyor. "LG ile Iron Man Ol" arttırılmış gerçeklik (Augmented reality) uygulamasında katılımcılar kendilerini efsanevi süper kahraman Iron Man olarak LG 84" Ultra HD TV'de deneyimleyebilecekler.

Uygulamada Tony Stark'ın sanal asistanı J.A.R.V.I.S tarafından yönlendirilen katılımcılar, Iron Man'in Mark XLII zırhına bürünerek uçuş testi, repulsor ışınları ile nişan alma ve hatta dans gibi bir çok konuda testten geçecekler. Katılımcılar ekran üzerindeki kamera ile çekilen fotoğraflara daha sonra internet üzerinden erişebilecekler.

"LG ile Iron Man Ol" uygulamasında LG'nin geçtiğimiz Aralık ayında Türkiye'ye getirdiği dünyanın ilk 84 inç Ultra HD TV'si kullanılıyor. 8 milyon pikselli görüntü kalitesine ve Full HD TV panellerden dört kat fazla (3840x2160) çözünürlüğe sahip LG Ultra HD TV, göz alıcı bir izleme deneyimi sunuyor. TV'de bulunan Resolution Upscaler Plus özelliği, Full HD görüntüleri Ultra HD'ye yakın bir kalitede izlemenizi sağlıyor. 2.2 ses sistemi, 50W'lık ses çıkıs gücü ve 2 adet subwoofer ile LG Ultra HD TV hem göze ve hem de kulaga hitap ediyor.

Aktiviteler farklı noktalarda devam edecek

10-11-12 Mayıs tarihlerinde Forum İstanbul'da kurulacak aktivite alanında katılımcılar kendilerini Iron Man'e dönüştürmenin yanı sıra özel Iron Man 3D içeriklerini izleme, video oyunları oynama ve LG'nin 2013 model Cinema 3D Smart TV'lerini de deneyimleme fırsatı bulacaklar. "LG ile Iron Man Ol" aktivitesi Mayıs ayı boyunca farklı noktalarda devam edecek.

Rekor açılışla beyazperdede

3 Mayıs'ta vizyona giren "Iron Man 3", geçen senenin rekortmen filmi "Yenilmezler"den sonra A.B.D'de tüm zamanların en iyi ikinci açılışını yapan film oldu. Türkiye'de de yaptığı

hasılat ile 2013'ün en iyi yabancı film açılışını gerçekleştiren film aynı zamanda tüm zamanların en iyi açılışını yapan süper kahraman filmi ünvanına da sahip oldu.

Rekolar kıran Marvel'ın Iron Man 3 serisinde küstah ama zeki sanayici Tony Stark'ın karşısında sınır tanımayan bir düşmanı var. Düşmanının elinde kendi dünyasının yıkıldığını gören Stark, sorumluları bulmak için yürekleri burkan bir arayışa soyunuyor. Stark'ın cesareti bu yolculuğun her durağında teste tutulacak. Stark, sadece kendi cihazlarıyla hayatta kalmaya çalışacak ve kendisine en yakın olanları korumak için sezgilerine güvenmek zorunda olacak. Mücadele ederken Stark uzun zamandır peşini bırakmayan sorunun da yanıtını keşfedecek: insan mı zırhını yapar, zırh mı insanı?

Robert Downey Jr. Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Guy Pearce, Rebecca Hall, Stephane Szostak, James Badge Dale ile birlikte Jon Favreau ve Ben Kingsley'in rol aldığı Marvel'ın Iron Man 3 filmini Shane Black yönetti. Senaryoyu ise Drew Pearce ve Shane Black, Marvel'ın efsanevi Süper Kahramanı Iron Man çizgi romanının 1963'te yayımlanan "Gerilim Hikayeleri" (#39) ve Mayıs 1968'de çıkan ilk çizgi romanı "Yenilmez Iron Man" (#1) maceralarından esinlenerek kaleme aldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Drew Pearce İstanbul Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title