Haberler

Kuyumcu soyan arkadaşlarına, hızlı kaçmaları için paten getirmiş

Güncelleme:

Adana'da bir kuyumcuda gerçekleşen soygun olayında dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. Soygun görüntülerini inceleyen ekipler, hırsızlardan birisinin diğer iki arkadaşının daha hızlı kaçabilmesine yardımcı olabilmek için paten getirdiğini tespit etti.

Adana'da, 68 yaşındaki kuyumcu Yaşar Çetinkaya'yı silah tehdidiyle etkisiz hale getirdikten sonra 5 altın yüzüğü alıp kaçan 3 şüpheliden Hakan Özer'in, suç ortakları Alahattin Poyraz ve Ali Poyraz'a hızlı kaçabilmeleri için paten getirdiği ortaya çıktı.

Soygun, 7 Eylül Pazartesi Günü, Seyhan ilçesi Ahmet Cevdet Yağ Caddesi'nde meydana geldi. Maskeli ve eldivenli 2 şüpheli, Yaşar Çetinkaya'ya ait kuyumcuya girip, 'Bu bir soygundur' diye bağırdı.

MÜŞTERİLER BÜYÜK PANİK YAŞADI

İkili, kendilerine direnen kuyumcu Yaşar Çetinkaya'yı silah tehdidiyle etkisiz hale getirdi. Ardından da tabancanın kabzasıyla camını kırdıkları tezgahtan 5 altın yüzük alıp, kaçtı. Çocuklarıyla kuyumcuda olan bazı kadın müşterilerin gözyaşı döktüğü soygun, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Kuyumcu soyan arkadaşlarına, hızlı kaçmaları için paten getirmiş

TURUNCU AYAKKABI VE PATEN DETAYI

İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, ilk olarak soyguncuların kaçarken attıkları maskeler ile eldivenleri buldu. Bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen polisler, şüphelilerin aynı mahallede yaşadığı ihtimali üzerine yoğunlaştı. Görüntülerden Ali Poyraz olduğu saptanan şüphelinin ayakkabısının tabanının turuncu renkli olduğu, Hakan Özer olduğu belirlenen bir başka şüphelinin de olay yeri yakınına patenle gelip, ara sokakta elinde kıyafetler ile beklediği tespit edildi. Yine görüntülerden soygunu gerçekleştiren 2 şüphelinin akraba Alahattin Poyraz ve Ali Poyraz olduğu, Hakan Özer'in de yardımda bulunduğu saptandı. 3 şüphelinin kıyafetlerini değiştirip, evlerine gittiği ortaya çıktı.

AYNI AYAKKABIYLA YAKALANDI

Olay günü bir başka kuyumcuyu soymaktan son anda vazgeçtikleri de belirlenen şüpheliler, adreslerine düzenlenen operasyonla yakalanarak, gözaltına alındı. Ali Poyraz, turuncu tabanlı spor ayakkabısıyla yakalandı. Soygun planını parkta yaptıklarını anlatarak, suçlarını itiraf eden Alahattin Poyraz, Ali Poyraz ve Hakan Özer sevk edildikleri adliyede tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hakan Özer Ali Poyraz Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title