Haberler

Kurbağa Bacağının Porsiyonu 7,5 TL

Güncelleme:

Avrupalı zenginlerin lüks ve pahalı yemeği kabul edilen kurbağa bacağı, Edirne'de porsiyonu 7.5 liradan satılıyor.

Avrupalı zenginlerin lüks ve pahalı yemeği kabul edilen kurbağa bacağı, Edirne'deki bir restoranda porsiyonu 7.5 liradan satılıyor. Kurbağa bacağının, tavuk ve balığın lezzetini bir arada sunduğunu belirten restoran işletmecisi Mehmet Ali Arabacı, "İstanbul ve Ankara'daki restoranlarda 40 liraya satılan kurbağa bacağını her keseye uygun olarak satıyoruz. Kurbağa bacağı zengin yemeği olmaktan çıktı" dedi.

Edirne'de 'Su bülbülü' olarak adlandırılan ve Avrupa ülkelerine ihraç edilen kurbağa, balık restoranlarının mönülerinde yer almaya başladı.

Meriç Nehri kenarında restoran işleten Mehmet Ali Arabacı da kurbağa bacağı satıyor. Çeltik üretiminin yoğun olarak yapıldığı İpsala'da su kanallarından toplanan kurbağa bacağının kilosunu 18 liradan satın alan Arabacı, kurbağa bacağının porsiyonunu 7.5 TL'den satıyor. Kurbağa bacağının tavuk ve balığın lezzetini bir arada sunduğunu belirten Arabacı, şöyle dedi:

"Dinlendirilmiş kurbağa bacağını yumurta ve mısır ununa batırdıktan sonra kısık ateşte 10 dakika pişirip servis ediyoruz. Dinen yasak olmayan besleyici kurbağa bacağı balık kadar tercih edilir hale geldi. İstanbul ve Ankara'daki restoranlarda 40 TL'den satılan kurbağa bacağını her keseye uygun olarak satıyoruz. Kurbağa bacağı zengin yemeği olmaktan çıktı. Restoranımızda günde 15-20 kilo kurbağa bacağı tüketiliyor." - Edirne

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli? Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! Yaralı veya ölü var mı? Olay nerede oldu? Beşiktaş - Hatayspor maçından kareler #9917
Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title