Haberler

"Asgari ücretliler ölsün" demişti! Hırsızlık yaparken yakalandı, tekme tokat dövdüler

Güncelleme:

Bir sokak röportajı sırasında kendisini Suriyeli olarak tanıtarak, "Asgari ücret kazananlar ölsün" diyen kişi İstanbul Küçükçekmece'de hırsızlık yaparken yakalandı. 150 kişilik işçi grubu tarafından yakalanarak darp edilen kişiyi linç edilmekten polis ekipleri kurtardı.

Küçükçekmece'de bulunan bir şantiyede konteynerde kalan işçilerin telefon, cüzdan, para ve pasaportlarını çalan şahıs, 150 kişilik işçi grubu tarafından yakalanarak darp edildi. Polis ekiplerinin müdahalesiyle kurtulan şahsın, sosyal medyada verdiği bir sokak röportajında kendisini yabancı uyruklu olarak tanıttığı ve "Asgari ücret kazanan ölsün" dediği ortaya çıktı. Yabancı uyruklu olmadığı tespit edilen şahıs, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Olay, geçtiğimiz çarşamba günü saat 00.50 sıralarında Küçükçekmece Atakent'te bulunan bir inşaat şantiyesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Abdülkadir K. isimli şahıs, şantiye konteynerinde kalan işçilerin devamlı şekilde telefon, cüzdan, para ve pasaportlarını çalmaya başladı. İşçilerin şahsın hırsızlık yaptığını görmesiyle birlikte 150 kişi bir anda Abdülkadir K. isimli şahsı darp etmeye başladı. Olay yerine gelen polis ekipleri olayları yatıştırmaya çalışsa da kalabalık grup şahsı darp etmeye devam etti.

'Asgari ücretliler ölsün' demişti! Hırsızlık yaparken yakalandı, tekme tokat dövdüler

HIRSIZI LİNÇTEN POLİS KURTARDI

Bunun üzerine Abdülkadir K. ekipler tarafından orada bulunan bir odaya sokularak güvenliği sağlandı. Ekiplerin öfkeli kalabalığı dağıtmakta zorlandığı olayda Abdülkadir K. şantiyeye gelen çevik kuvvet takviye ekiplerine ait zırhlı araçla olay yerinden ayrıldı. Şahıs, yapılan işlemlerin ardından gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Şahıs çıkartıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

'Asgari ücretliler ölsün' demişti! Hırsızlık yaparken yakalandı, tekme tokat dövdüler

"ASGARİ ÜCRETLİLER ÖLSÜN" DEMİŞTİ

Öte yandan, Abdülkadir K.'nın geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir sokak röportajında kendisini Suriyeli olarak tanıtarak, "Asgari ücret kazananlar ölsün. Asgari ücrete kendilerini mahkum etmişler. Ben 20 bin TL kazanıyorum. Biraz gözlerini açsalar çok çeşitli işler var" ifadelerini kullandığı ortaya çıktı. Kısa sürede milyonlarca izlenmeye ulaşan videonun ardından şahıs, büyük tepki görmüştü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Küçükçekmece Asgari Ücret 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (20)

mert barlik:

Az kalsın asgari ücretlilerin elinden ölecekti.

259
2
yanıtYanıtla
selim arslan:

Bu bir de şeriat istiyordu değil mi? ????

144
72
yanıtYanıtla
Yunus:

Şeriatla bu adamın ne alakası var kardeş? şeriat gelirse bu adamın elini keser seninde dilini. Hakkı gasp edilene de hakkını verir. Bu adam şeriatçiymiş gibi konuşup da şeriatı kötüleyemezsin.

yanıt217
yanıt74
İbrahim Demirel:

Şeriat istiyorum diyen adam asgari ücretli ölsün demez.

yanıt3
yanıt1
KUL HAKKI:

Yunus şeriatin neyini öveceksin. Şeriatla yaşamak isteyen adamları görüyoruz şeriat gelse ilk onlar gider. Büyük ihtimal sen de.

yanıt2
yanıt1
aristoteles:

şeriatla yönetilen ülkeler refah huzur icinde hollandadan norveçten o ülkelere kacıyorlar hak hukuk adalet refah huzur var diye dimi selim

yanıt5
yanıt6
Çınar Saraç:

Orda röportaj verirken kaç tl aldı acaba önce onu bilin ,

97
13
yanıtYanıtla
mert barlik:

Kendi işinin patronuymuş ya :) işini de öğrenmiş olduk bugün.

yanıt0
yanıt0
Export 86:

Yalan söylememiş 25 bin maaş konusunda. Hırsızlık yaparak kazanıyormuş bu ülkede dürüst insana ekmek yok adalet hiç yok

49
7
yanıtYanıtla
Sm57:

Hangi adalet kalmadı ki yakında hakim tutukluluk verince avukatlar itiraz edecek niye tutukluyorsun diye

yanıt0
yanıt0
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title