Haberler

Küçük Kalpler; Büyük Hayaller

Güncelleme:

Rabak İlköğretim Okulu Teknoloji ve Tasarım Görsel Sanatlar Sergisi, açıldı.

Açılışını Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı'nın yaptığı sergide; küçük kalpler, büyük hayallerini sergilediler.

Serginin en dikkat çekeni gece kullanılmak üzere tasarlanan lambalı terlik ve denizin üzerine yapılmış ev idi.

Sergiye, Ünaldı'nın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cansız, Okul Müdürü Ali Gökırmak, Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni Aysun Güzel, Müdür yardımcıları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Yıl içinde derslerde yapılan tasarımları sergilediklerini belirten Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni Güzel," burada yapılanlar ilköğretim 6,7 ve 8. Sınıf öğrencilerimizin hayal dünyalarını yansıtıyor. Hayalini kurdukları ve ihtiyacını hissettikleri eşyaları tasarlayıp sergilediler. Katılımlarından dolayı Sayın Kaymakamımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ve desteklerinden dolayı Okul Müdürümüze teşekkür ederim. Katılımlar, Rabak İlköğretim Okulu olarak bizi çok memnun etti" dedi.

Kaymakam Ünaldı' da" burası çocukların duru ve temiz hayal dünyası. Büyüklerin bile hayal edemeyeceği bazı tasarımlar var. Çocuklarımıza bu imkan ve fırsatlar tanınınca; çocuklarımız, ne hayal ettiklerini ve neler yapabileceklerini bizlere gösteriyor. Yeter ki bizler bu fırsatları verebilelim."dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Ünaldı Mustafa Cansız Kartepe Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title