Haberler

Köy Okulundaki Türk Bayrağına Zarar Verdiler

Güncelleme:

Batman'ın Beşiri ilçesi İkiköprü beldesine bağlı Esence köyündeki okulda Türk bayrağına zarar verilmesinin ardından soruşturma başlatıldı.

Batman'ın Beşiri ilçesi İkiköprü beldesine bağlı Esence köyündeki okulda Türk bayrağına zarar verildiği iddiaları üzerine idari soruşturma başlatıldı.

DETAYLAR ORTAYA ÇIKACAK

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, yaptığı açıklamada, bir gazetede yer alan iddianın kendileri için ihbar niteliği taşıdığını söyledi. Olayla ilgili idari soruşturma başlatıldığını dile getiren Çelik, soruşturma sonucunda konunun detaylı olarak ortaya çıkacağını bildirdi.

"ÇOK ÇİRKİN BİR DAVRANIŞ"

Bu tür olaylar karşısında suskun kalmalarının söz konusu olamayacağını dile getiren Çelik, "Üzücü olduğu kadar çok da çirkin bir davranış olarak değerlendiriyoruz. Bizim bu konular karşısında duyarsız kaldığımızı kimse beklemesin, düşünmesin" dedi.

"GEREKLİ DİSİPLİN SÜRECİ HEMEN BAŞLATILACAK"

Olayın provokasyon olabileceğini vurgulayan Çelik, "Bu olayın gerçekleşmesinde kurum personelimizin bir ihmali, katkısı ya da yönlendirmesi gibi bir şeyle karşılaşırsak gerekli disiplin süreci hemen başlatılacak. Olayı yargıya taşıyacağız" ifadelerini kullandı.

"OLAYIN HERHANGİ BİR SİYASİ BOYUTU YOK"

Bu arada Jandarma ekipleri olayın yaşandığı okulda inceleme yaptı.

Köy muhtarı İzzet Erbil, "Olayın herhangi bir siyasi boyutu yok. Çocuklar tarafından gerçekleştirildiğini zannediyoruz. Okulun kırık olan korkuluğundan girip bu üzücü olayı gerçekleştirmişler" diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

İkiköprü Esence Beşiri Batman Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (6)

ANTEPLİ.V:

Çözüm uğruna her yapılan eyleme göz yumanlar utansın . Hağinleri teşvik edenlere de nalet olsun.

42
7
yanıtYanıtla
bjk:

bu iktidarda çıktı bayrağimiza el dil uzatmalar. . . galiba bayrağın ne olduğunu anlayamamışız. . .

37
2
yanıtYanıtla
ÇİN MALI BUNLAR:

BAYRAĞA EL UZATAN ONURSUZ, ŞEREFSİZLER. BU DEVLET BU YAPILANLARIN CEVABINI MUTLAKA VERECEKTİR. SOKAK KÖPEKLERİ BİLE SİZDEN ONURLUDUR.

28
3
yanıtYanıtla
savaşşş:

kim bu ülkeye ihanet ediyorsa kurşuna dizin bu kahpe israil oyunlarına gelmeyin ey müslümanlar ırak gibi suriye gibimi olmak istiyorsunuz , kafirler ordusu içimize fitne sokmaya çalışıyo cahil müslüman olmayın yoksa

23
5
yanıtYanıtla
anti-piyon:

böyle devam ederse, çok kötü şeyler olacak çokkk. . . kıbrıs''ta bayrağımızı indiren rum''u vurdunuzda, buradakilere niye devekuşu kesiliyorsunuz. devlet olmanın bir onuru vardır, bu onuru koruyamazsanız ne iş yaparsınız siz.

17
1
yanıtYanıtla
Mechul:

İLK HAMLEDE HESABI SORULMAZSA DEVAMI OLUR DAHADA OLACAK ONLAR NAMUSSUZ YEDİĞİ EKMEĞE İHANET EDEN SOYSUZSA BUNU OY HESABI YAPIP BEDELİNİ ÖDETMEYENDE ONLARA DESTEK VERENLERDE O KADAR SOYSUZDUR

14
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title