Haberler

Kosova'da Bölümler Açmak İstiyoruz

Güncelleme:

İTÜ Rektörü Prof.Dr.Muhammed Şahin, İTÜ olarak Kosova'da bölüm açmayı düşündüklerini söyledi.

Avrupa Politeknik Üniversitesi'nin davetlisi olarak Kosova'ya gelen İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Rektörü Prof. Dr. Muhammed Şahin, İTÜ olarak Kosova'da bölüm açmayı düşündüklerini söyledi.

Geçtiğimiz yıl Ankara Üniversitesi işbirliği ile Kosova'nın Prizren şehrinde kurulan Ankara Politeknik Üniversitesi Prizren Hukuk Fakültesi'ni ziyaret eden İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Rektörü Prof. Dr. Muhammed Şahin, Avrupa Politeknik Üniversitesi Prizren Hukuk Fakültesi kurucusu Yalçın Koçak tarafından karşılandı. Türkiye'nin değişik bölgelerinden toplam 120 öğrencinin eğitim gördüğü Prizren Hukuk Fakültesi'nde derse giren Şahin, öğrencilerin merak ettikleri sorular hakkında bilgi verdi.

Kosova ziyaretiyle ilgili sorularımızı yanıtlayan İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Rektörü Prof. Dr. Muhammed Şahin, Ankara Hukuk Fakültesi'nin işbirliğiyle kurulan Prizren Hukuk Fakültesi'ne destek verdiklerini söyledi. İTÜ olarak Kosova'da da bölümler açmaya düşündüklerini belirten Şahin, şuan araştırma aşamasında olduklarını ve Priştine'de üst düzey yetkililerle bir araya geleceklerini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muhammed Şahin Prizren Kosova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title