Haberler

Koru Fasıl&Kamp ve Piknik Alanı

Güncelleme:

Sapanca'da geniş ve nezih bir alana sahip "Koru Fasıl Cafe&Restaurant - Koru Kamp ve Piknik Alanı Tesisleri" önceki gün düzenlenen açılış töreniyle hizmete açıldı.

Yalnız bırakmadılar

Sapanca'da işletmeciliğini Gazeteci-Yazar Hamdi Yuluğ ve İşadamı İbrahim Yuluğ kardeşlerinin yaptığı üstlendiği "Koru Fasıl Cafe&Restaurant - Koru Kamp - Piknik Alanı Tesisleri" önceki gün düzenlenen törenle hizmete açıldı. İyi Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, Sapanca Kaymakamı Bilgehan Bayar, Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, MHP Sapanca İlçe Başkanı Gökhan Alemdar ve yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyesi adayları, Sapanca Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Oya Arapoğlu, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.

Teşekkür ettiler

Yazın geniş ve doğa ile iç içe alanda düğün, nişan, sünnet, aile buluşması ve piknik organizasyonlarının yapılabileceği, akşamları da kapalı alanda eğlencenin sınırsız olduğu "Koru Fasıl Cafe&Restaurant - Koru Kamp ve Piknik Alanı Tesisleri"nin açılış törenine katılanlara teşekkür edenHamdi Yuluğ ve İbrahim Yuluğ; "Bu mutlu günde, çiçek gönderen, telefonla arayıp mazeretleri dolayısıyla gelemediklerini ifade eden, bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza çok teşekkür ederiz. Çarşamba günleri Karadeniz gecesi Cuma ve Cumartesi akşamları da fasıl programlarının da düzenleneceği Koru Fasıl Cafe&Restaurant - Koru Kamp ve Piknik Alanı Tesisleri'ne tüm misafirlerin rahatlıkla ağırlanabileceği bir mekana sahip.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İYİ Parti Sakarya Sapanca Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title