Haberler

Korgeneral Çetin'den Van Korucular Derneği'ne Taziye Ziyareti

VAN Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, Çaldıran İlçesi Tendürek Dağı bölgesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen 3 korucu için Van Geçici Köy Korucuları Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ayhan Kahraman'a taziye ziyaretinde bulundu.

VAN Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, Çaldıran İlçesi Tendürek Dağı bölgesinde Pkk'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen 3 korucu için Van Geçici Köy Korucuları Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ayhan Kahraman'a taziye ziyaretinde bulundu.

Tendürek Dağı bölgesinde 8 gün önce çıkan çatışmada 9 asker ve 3 köy korucusu şehit düşmüştü. Askerler ve korucular törenlerle toparağa verilirken, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, Van Geçici Köy Korucuları Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ayhan Kahraman'a taziye ziyaretinde bulundu. Bir süre Kahraman ile sohbet eden Korgeneral Çetin, başsağlığı diledi.

"KUTSAL MÜCADELEMİZE DEVAM EDECEĞİZ"

Vatanı korumak için mücadelelerini aralıksız sürdüreceklerini belirten Van Geçici Köy Korucuları Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ayhan Kahraman, "Biz korucular günde 10 şehit versek de kanımızın son damlasına kadar PKK terör örgütü ve onun siyasi uzantısının karşısında olacağız. Devletimizin, milletimizin hizmetindeyiz. Askerimizle, polisimizle omuz omuza bu kutsal mücadeleye devam edeceğiz. Kimseden de korkmuyoruz" dedi.

Kahramanı'ı Van Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeynel Abidin Koç'ta ziyaret ederek taziyelerini iletti.

- Van

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ayhan Kahraman Arif Çetin PKK Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
title