Haberler

Konya'da Uyuşturucu Operasyonu: 13 Kişi Gözaltına Alındı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : -Şüphelilerin Beyşehir Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilmeleri -Acil servise girişleri, acil servis önü bekleyen polis otobüsü ve çıkışları -Şüphelilerin Beyşehir Adliyesi girişi Konya'da uyuşturucu operasyonu "Ares" adlı dedektör köpeğin de katıldığı operasyonda, uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen 13 kişi gözaltına alındı Konya'nın Beyşehir ilçesinde düzenlenen operasyonda, uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen 13 kişi gözaltına alındı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

-Şüphelilerin Beyşehir Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilmeleri

-Acil servise girişleri, acil servis önü bekleyen polis otobüsü ve çıkışları

-Şüphelilerin Beyşehir Adliyesi girişi Konya'da uyuşturucu operasyonu

"Ares" adlı dedektör köpeğin de katıldığı operasyonda, uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen 13 kişi gözaltına alındı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde düzenlenen operasyonda, uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen 13 kişi gözaltına alındı.

Beyşehir Emniyet Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şubesi ekiplerinin 4 ay süren teknik takibinin ardından 13 farklı adrese operasyon yapıldı.

"Ares" adlı dedektör köpeğin de katıldığı operasyonda 4'ü 18 yaşından küçük 13 kişi gözaltına alınırken, evlerde yapılan aramada ise 75 uyuşturucu hap, 35 gram eroin, 1 paket kokain ve 12 gram esrar ele geçirildi.

Zanlılar, Konya Emniyet Müdürlüğünde yapılan sorgulamanın ardından Beyşehir'e getirildi. Beyşehir Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen 13 şüpheli daha sonra adliyeye sevk edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Beyşehir Adliyesi Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title