Haberler

Konuklar Mesir Kokteylinde Ağırlandı

Güncelleme:

474. Mesir Macunu Festivali etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Festival Resepsiyonu, protokol ile yabancı ülke konuklarını bir araya getirdi.

474. Mesir Macunu Festivali etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Festival Resepsiyonu, protokol ile yabancı ülke konuklarını bir araya getirdi. Keman virtüözü Canan Enderson'un konser verdiği kokteylle Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, eşi Şeyda Ergün ile birlikte katıldı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, eşi Şeyda Ergün ile birlikte Tenis Dağcılık ve Spor Kulübü'nde düzenlenen Mesir Macunu Festival Kokteylli'ne katıldı. Kokteyle Vali Abdurrahman Savaş, eşi Hafize Savaş, CBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, İl Kültür Müdürü Erdinç Karaköse, Mesir'î Manisa'yı Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık ve eşi Sema Tanık, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Güzgülü, eski Manisa Belediye Başkanları'ndan Ertuğrul Dayıoğlu ve eşi Hesna Dayıoğlu, askeri erkan, siyasi parti ve oda-dernek temsilcileri katıldı. Başkan Cengiz Ergün ve eşi Şeyda Ergün, konuklarla tek tek selamlaşarak hatıra fotoğrafları çektirdi. Festival kapsamında yabancı ülkelerden Manisa'ya gelen konuklar adına düzenlenen kokteyl, Keman virtüözü Canan Enderson bir konser verdi. Konuklara keyifli anlar yaşatan Enderson, Manisa'da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sahneye çıkarak sanatçıyı tebrik eden Vali Abdurrahman Savaş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kendisine çiçek takdim etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Abdurrahman Savaş Cengiz Ergün Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title