Haberler

Kocaoğlu, Hafta Sonu Mesaisini Kentin Kuzeydeki İlçelere Ayırdı

Güncelleme:

Dikili, Kınık ve Bergama'yı ziyaret eden Kocaoğlu, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları denetleyip 38 yıl sonra suya kavuşan köylülerin sevincine ortak oldu.

İzmir Büyükşehir Başkanı Aziz Kocaoğlu, hafta sonu mesaisini kentin kuzeydeki ilçelere ayırdı. Dikili, Kınık ve Bergama'yı ziyaret eden Başkan Kocaoğlu, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları denetleyip 38 yıl sonra suya kavuşan köylülerin sevincine ortak oldu.

Bütünşehir Yasası ile birlikte 2014 Mart seçimlerinden sonra Büyükşehir sınırlarına dahil edilecek ilçeleri ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ; Kiraz, Beydağ, Ödemiş ve Tire'den sonra bu kez rotasını kuzeye çevirdi. Dikili, Bergama ve Kınık'ta Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Aziz Kocaoğlu'na, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel de eşlik etti.

Başkan Kocaoğlu'nun ilk durağı Dikili'nin Eski Uzunburun köyü oldu. Su olmadığı için 1976 yılında terk edilen köyde tamamlanan sondaj çalışmaları nedeniyle düzenlenen kutlamaya katılan Kocaoğlu, kuyulardan suyun çıkış anında yaşanan bayram coşkusuna da ortak oldu. Mart ayını beklemeden yeni bağlanan 9 ilçede çalışmalara başladıklarını ifade eden Kocaoğlu, İzmir'in diğer ilçelerinde ne varsa yeni bağlanan ilçelere de aynı hizmetleri getireceklerini söyledi.

Ulaşıma formül

Ulaşım sorunlarını dile getiren vatandaşlara, yeni bir ulaşım formülü üzerinde çalıştıklarını ifade eden Başkan Aziz Kocaoğlu, "Hem taşımacılık yapan kooperatifleri mağdur etmeyecek hem de vatandaşa ucuz, konforlu ulaşım sağlayacak, ESHOT fiyatlarına bir yakın çalışma yapıyoruz" dedi. Dikili'de Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yol çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Kocaoğlu'nun önünü kesen vatandaşlar, yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Dikili Belediye Başkan Vekili Yusuf Altıparmak da, Büyükşehir Belediyesi'nin ilçeye getirdiği hizmetlerden ve verdiği destekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İnançla, sebatla..

Başkan Kocaoğlu'nun Dikili'den sonra ikinci durağı Kınık oldu. Ova yollarında yapılan çalışmaları inceledikten sonra Kınık Belediyesi'ne geçen Başkan Kocaoğlu, burada muhtarlar ve vatandaşların isteklerini dinledi. Zaman kazanmak için 2014 Mart seçimlerinden sonra başlayacak yasal süreyi beklemeden yeni bağlanan ilçelerde çalışmalara başladıklarını belirten Başkan Kocaoğlu, "İlk önce acil yapılacak işlere öncelik verdik. 9 ilçenin her türlü ihtiyacını karşılayacak güçteyiz. Sizlerin isteklerini dinlemek için buradayız. Arıtma, su ve kanalizasyon şebekesi İZSU tarafından projelendirilip hayata geçirilecek. 2004 yılında Büyükşehir Belediyesi sınırlarına 10 ilçe dahil edilmişti. Oralarda çalışmaları tamamladık. Şimdi yeni bağlanacak 9 ilçede çalışmalara başladık. İnandıktan sonra yapılamayacak iş yok. İnançla, sebatla çalışarak, birlik beraberlik ve iyi niyet içinde birbirimizi görürsek her şeyin üstesinden geliriz" diye konuştu. Kınık Belediye Başkanı Süleyman Kaya da Büyükşehir Belediyesi'nin gücünü yanlarında hissettiklerini belirterek Başkan Kocaoğlu'na teşekkür etti.

Belediye ziyaretinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel ile birlikte kahvehanede vatandaşlarla çay içen Başkan Kocaoğlu, burada da yöre halkının isteklerini dinledi.

Başkan Kocoğlu'nun son durağı Bergama oldu. Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ile birlikte Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarını inceleyen Aziz Kocaoğlu, burada da vatandaşlarla bir araya gelip isteklerini dinledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Aziz Kocaoğlu Bergama Dikili İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title