Haberler

Kocaman'dan Üzülmez'e Ziyaret

Güncelleme:

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, AK Parti Kartepe Belediye Başkan adayı Mustafa Kocaman ve İlçe Başkanı Sadık Yılmaz'ı makamında misafir etti.

Ziyarette konuşan Başkan Üzülmez, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde Belediye Başkan adayı Kocaman'a tam destek ile beraber başarılar diledi.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti'den Kartepe Belediye Başkan adayı gösterilen Mustafa Kocaman'ı makamında kabul etti. Ziyarette konuşan Başkan Üzülmez "Bu bir nöbet değişimidir. Aslolan hizmetin devam etmesi, beytülmalin korunması önemlidir. Bulunduğumuz makamların hepsi bizlere emanet ve geçicidir. Hepimiz bunları bilerek yola çıkarız. Allah nasip ettiyse, önce parti büyüklerimiz takdir eder, sonra da milletimiz teveccüh gösterir, destek olursa, halkımıza güzel, hayırlı hizmetler sunacağınız bir dönem olur inşallah " dedi.

DESTEĞE HAZIRIM

Kartepe'mizin geleceği, davamızın başarısı için 31 Mart' a kadar tek yürek, omuz omuza desteğe hazırım diyen Başkan Üzülmez "İçim rahattır. İnşallah bayrağı, bildiğimiz, güvendiğimiz genç kardeşimize devredeceğiz. Kartepe tarihine geçecek, iz bırakan projeler yaptık. Önemli olan gönül belediyeciliğinin devam etmesidir. Kadınlara, çocuklara, engellilere, yaşlılara uygulanan projelerin devam etmesi çok önemlidir. Onların çok hayır duasını aldık. Fikren ihtiyaç duyulması durumunda her zaman desteğe hazırım" açıklamasında bulundu.

İZ BIRAKAN HİZMETLER YAPTIK

Sözlerine devam eden Başkan Üzülmez "Rabbim böyle takdir etmiş. Allah'ın takdirinin üzerinde bir takdir yoktur. Mevla'm neylerse güzel eyler. Hayır bildiğimizde şer, şer bildiğimizde hayır vardır. Yol arkadaşımız Mustafa Kocaman kardeşimizi, Allah muvaffak eylesin. Bir çok hizmeti hayata geçirdik. Fiziki yatırım olarak yapılacak çok şey kalmadı. Türkiye tarafından tanınan bir ilçe durumuna geldik. Ricam odur ki çalışma arkadaşlarımızın hak ve hukukları 31 Mart'tan sonra sizlere emanettir. Allah yolunuzu açık etsin" şeklinde konuştu.

SİZ BİZİM İÇİN KIYMETLİSİNİZ

AK Parti Kartepe Belediye Başkan adayı Mustafa Kocaman "Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez'in bütün sözlerine katılıyorum. Bizim derdimiz önce Allah'ın, sonra halkımızın rızasını kazanmaktır. Allah nasip ederse belediye başkanı olarak görev almamız durumunda gayemiz sizden aldığımız bayrağı daha yukarılara çıkarmaktır. Hizmet olarak Kartepe'ye yapılması gerekenleri en iyi şekilde yerine getirdiniz. Sizlerle birlikte görev yaptık. Projeler hepimizin projeleridir. Biz sizi seviyoruz. Siz bizim için kıymetlisiniz. Sizin her zaman desteğinize ihtiyaç duyacağız. Her zaman sizinle istişare içerisinde olacağız. Bizler Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ekibiyiz. Sizlerin hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Rabbim hepimizin yolunu açık eylesin" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hüseyin Üzülmez Mustafa Kocaman Kartepe Güncel Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title