Haberler

Kocaeli Ülkü Ocakları Sosyal Projelerde Hız Kesmiyor

Güncelleme:

Kocaeli Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde hizmet gören engelliler için gerçekleştirdiği yardım kampanyalarının ardından İzmit Topçular İlkokulunu boyadı.

Kocaeli Ülkü Ocakları Suriyeli Türkmenler ve hemen ardından Kocaeli Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde hizmet gören engelliler için gerçekleştirdiği yardım kampanyalarının ardından İzmit Topçular İlkokulunu boyadı.

İbrahim ÖZCAN: Ülkü Ocakları'nın En Önemli Görevi Eğitim Hizmetleridir;

Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı İbrahim ÖZCAN; "Ülkü Ocaklarının en önemli görevi yeni kuşakların ihtiyaç duydukları eğitim hizmetleridir. Yarınımız yeni nesillerce inşa edilecektir. Bu sebeple imkânları sınırlı bir okul olan Topçular İlkokulumuzu yarıyıl tatilinden faydalanarak boyadık. İkinci dönemde çocuklarımız daha temiz bir okulda, çok daha sağlıklı bir eğitim alacaklardır." Dedi.

Neden Topçular İlkokulu?

İbrahim ÖZCAN Topçular İlkokulunun seçim sürecini ise söyle anlattı; "Sürekli iletişim içerisinde bulunduğumuz sivil toplum kurumlarından Türk Eğitim-Sen üyesi öğretmenlerimizle çocuklarımızın daha iyi eğitim alması için yapılabilecekleri istişare etmekteyiz.

Her ne kadar sanayi bölgesi olsa da Kocaeli'n de pek çok okulumuzun imkânlarının sınırlı olduğunu da yine TES Kocaeli 1 No'lu Şube Başkanı Süleyman PEKİN Bey'den işittik ve imkânlarımız dâhilinde neler yapabileceğimizi değerlendirirken proje ortaya çıktı. TES Şube Başkan vekili Yaşar ŞANLI Bey'in yönlendirmesi ile Topçular İlkokuluna ulaştık. Sağ olsun okul idarecisi öğretmenlerimiz de bize çok büyük bir misafirperverlik gösterdiler."

Faaliyeti Kimler Destekledi?

Ülkü Ocakları İl Başkanı ÖZCAN; "Bu faaliyetin henüz istişare aşamasında iken pek çok arkadaşımız gönüllü oldu. Ülkü Ocağı mensubu gençlerimizin yanı sıra MHP İzmit Belediye Meclis Üyesi Adayı Abdullah CEVAHİR Beyefendi ile beraber pek çok milliyetçi – ülkücü camia mensubu arkadaşımız bizzat çalıştılar.

Ülkü Ocaklarının ortaya koyduğu her girişimi destekleyen bu gönüllü ordusu camiamızın asli cevheridir. Bu arkadaşlarımızın bulundukları her yerde milletimizin güvenci olacakları muhakkaktır. Biz onların varlığı sayesinde başarılara imza atmaya devam edeceğiz." Sözleriyle kendilerine destek olanları anlatırken yeni faaliyetlerin olacağına dair ipucu verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakan Tekin'den, Kocaeli'de öğretmene saldırıya tepki: Öğretmenlik Meslek Kanunu'nu hayata geçireceğiz

Bakan Tekin'den, Kocaeli'de öğretmene saldırıya tepki: Öğretmenlik Meslek Kanunu'nu hayata geçireceğiz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title