Haberler

Annesinin Öldürdüğü Ercan, 2 Gün Boyunca "Beni Öldürme" Diye Yalvarmış

Güncelleme:

KKTC'de annesi tarafından uyurken bıçaklanarak öldürülen Ercan Kaya Kunduracı'nın annesine iki gün boyunca kendisini öldürmemesi için yalvardığı ortaya çıktı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) geçen pazartesi annesi Bilge Lord Kunduracı (36) tarafından bıçaklanarak öldürülen Ercan Kaya Kunduracı'nın (7) otopsisi tamamlandı. Otopside, çocuğun vücudunda 31 bıçak yarası belirlenirken, annesine 2 gün boyunca "Beni öldürme" diye yalvardığı ortaya çıktı.

BOĞAZINI VE BİLEKLERİNİ KESTİ

Başkent Lefkoşa'ya bağlı Gönyeli'de Atatürk Caddesi üzerindeki bir apartmanda 28 Mayıs Pazartesi meydana gelen olayda, Bilge Lord Kunduracı, oğlu Ercan Kaya'yı uyurken defalarca bıçaklayarak öldürdü. Bilge Lord Kunduracı, daha sonra bıçakla boğazını ve bileklerini keserek intihara kalkıştı. Olay, bir gün sonra Bilge Lord Kunduracı'nın, eşinin bir arkadaşına attığı WhatsApp'tan gönderdiği mesajla ortaya çıktı. "Çocuğumu öldürdüm, ben de ölmek üzereyim" mesajını alan bu kişi, polise haber verdi.

DEDE KALP KRİZİNDEN ÖLDÜ

Olayı haber alan Bilge Lord Kunduracı'nın babası Tahir Lord (64) da kızının yaşadığı eve geldi. İçeri giren dede, torununun kanlar içindeki cansız bedenini buldu, kızını da yaralı halde gördü. Gördüğü manzara karşısında büyük üzüntü yaşayan ve kendisini dışarı atmak isteyen Tahir Lord, apartmandan çıkarken kalp krizi geçirip merdivenlerden yuvarlandı. Gelen polis ekiplerinin çağırdığı ambulansla hastaneye kaldırılan Tahir Lord, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Hastaneye kaldırılan Bilge Lord Kunduracı ise ilk müdahalesinin ardından polis tarafından gözaltına alındı. İfadesinde, cinayeti bir gün önce işlediği ortaya çıkan Bilge Lord Kunduracı'nın eşi Ercan Kunduracı tarafından terk edildiği ve boşanma aşamasında olduğu belirtildi. Polisteki işlemlerinin ardından Bilge Lord Kunduracı, yoğun güvenlik önlemlerinde mahkemeye çıkarıldı.

ÇOCUĞUN VÜCUDUNDA 31 BIÇAK YARASI BELİRLENDİ

Tüyler ürperten cinayetin ardından Ercan Kaya Kunduracı'nın (7) cansız bedeni, otopsi için adli tıpa gönderildi. Adli tıpta yapılan otopside, küçük Ercan'ın vücudunda 31 bıçak yarası belirlendi. Polis ve savcının yaptığı incelemede olayla ilgili ayrıntılar ortaya çıktı. Polis yetkilileri; annesine direnen Ercan'ın bıçağı tutmaya çalıştığını, bu sırada ellerinin içinde ve parmaklarında kesikler oluştuğunu söyledi. Ercan'ın ayrıca annesine iki gün boyunca kendisini öldürmemesi için yalvardığı belirtildi.

RAPOR BEKLENİYOR

Polis yetkilileri, tutuklanan Bilge Lord Kunduracı'nın geçmişinin araştırıldığını, akli dengesinin yerinde olup olmadığının belirlenmesi amacıyla da Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde muayeneden geçirildiğini kaydetti. Yetkililer, hastaneden gelecek raporun beklendiğini belirtti. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kıbrıs 3.Sayfa Güncel Haberler

Muharrem İnce, genel merkez binasının kapısına kilit vurdu

Muharrem İnce, genel merkez binasının kapısına kilit vurdu

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

ABD'li ünlü şarkıcı Puff Diddy'den sevgilisine şiddet! Otel koridorunda tekme tokat dövdü

ABD'li ünlü şarkıcı Puff Diddy'den sevgilisine şiddet! Otel koridorunda tekme tokat dövdü

Bakmadan Geçme

19 Mayıs Mesajları ve Sözleri! İşte En Güzel 19 Mayıs Şiirleri 19 Mayıs 1919'da ne oldu, 19 Mayıs anlamı ne? 19 Mayıs İZMİR yol koşusu ne zaman nerede yapılacak, şartları ne, yol kaç km (MARATON İZMİR)? 19 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? Fury Usyk maçı nasıl izlenir? Tyson Fury Usyk maçı Türkiye yayını var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! #128167 Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki #9917 #128250 CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Mayıs günün maçları nereden izlenir? #9917 #128250 Son Kale Hacıbey filmi oyuncuları kim? Son Kale Hacıbey filmi konusu ne? Son Kale Hacıbey ne zaman, nerede çekildi? #128250 Kırımlı filmi oyuncuları kim? Kırımlı filmi konusu ne? Kırımlı ne zaman, nerede çekildi? #128250 Allah Yazdıysa Bozsun filmi oyuncuları kim? Allah Yazdıysa Bozsun filmi konusu ne? Allah Yazdıysa Bozsun ne zaman, nerede çekildi? #128250 Dominik Cumhuriyeti bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Güney Kore bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? Bulgaristan bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Dallas Mavericks OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! #127936
Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

500

Yorumlar (118)

kaptan usta:

böyle kaltaklara idam getirilmeli kendi günahlarını çocuktan çıkarıyor kaltak cehennem bile eline geçmez.

30
2
yanıtYanıtla
DELİORMANLI:

Görünce bir süre dondum kaldım, söyleyecek sözler, boğazımda dümelenip kaldı, , hayvan desem, hayvanlara hakaret etmiş olacam, hayvan bile, yavrusunu kollamak için siper ediyor kendini, bu öldürüyor. Bu nasıl insanlıktan çıkmış, hala şaşkınlık içindeyim, ALLAH kimseyi doğru yolundan saptırmasın.

25
1
yanıtYanıtla
Vildan Berlin:

Iman zayifliği islami yaşayamamak son yillarda bu tür vahsetleri coğalti. Yazik olmuş.

20
6
yanıtYanıtla
YOBAZSAVAR:

EN BERBAT ŞEKİLDE SENİN ÖLMEN DİLEKLERİMLE VİCDANSIZ RUHSUZ KATİL

24
0
yanıtYanıtla
Gölge:

Ilk kocasindan bosanan senmisin be adi kadin.masum sabi den ne istedin.o zaten siz bosaninca cok üzülecek. Daha fazla onun moraliyle ilgilenmek ona odaklanmak lazimken...sen hincini kendi masum yavrundan cikarmissin. Senin ne bu dünyada nede öbür dünyada yerin olmaz

23
1
yanıtYanıtla
YOLCU:

ULANN MİLLET EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN YILLARCA TEDAVİ GÖRÜYOR . SEN NASIL BİR ŞAHŞİYETSİZLİKSIN YA BÖLELERİNİN AYNI İŞKENCEYLE ÖLDURCEN . NASIL KIYDIN LANNN YAVRUCAGA ALLAHSIZ !!!!!! GEBER İNŞALLAH ALLAH YANINA BIRAKMASIN !!!!

22
2
yanıtYanıtla
MERT:

BUNLARA HAPİS CEZASI ÖDÜL BENCE. İDAM BUNLARIN HAKKINDAN GELİR VE BÖYLE PİSLİK OLAYLARA ÖZELLİKLE DE KIBRISTA OLMASINA KARŞI ÇIKMAMIZ BOYNUMUZUN BORCUDUR.

22
2
yanıtYanıtla
Mehmet:

İnsan nasıl üzülüyo ya bir çocugun degil bıcaklanması tırnagina taş degse içimiz yanıyo.savaşlarda çocuklar zarar görüyo heryerde çocuklar zarar görüyo biz insanlar insanliktan çıktık.

22
1
yanıtYanıtla
REALİST:

sonra da kısasa kısas deyınce ne dıyor bu yobazlar derler boyle bır annenın cezası olumdur ve bunu allah açıkça söyluyor yıllarca bıze şeriatı öcu gibi gösterdıler bu yazdıklarımı begenmeyenler olacaktır şeriatı savundugum ıçın fakat bir ayete de kım şeriatı begenmesse musluman degıldır dıyor şeriat katıli öldur dıyor eger katıl pişmansa bu dıger tarafın merhametıne kalmış ki zaten allah affederseniz ve sabrederseniz sizin daha hayırlıdır dıyor begenen begenmeyen tum okuyuculara selamlar

21
2
yanıtYanıtla
Wwwww:

Allah belasını versin .ben kendimden geçtim haberin tamamını okuyamadım , Bu yavruya nasıl kiydin . Bide bu mafya bozuntusu aftan bahsediyor

22
0
yanıtYanıtla
Tüm 118 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title